Doctor Strange in Multiversul Nebuniei Diorama la Diamond Select Toys

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei Diorama la Diamond Select Toys

Daca ai crezut ca nu poti fi mai entuziasmat pentru Doctor Strange in the Multiverse of Madness…mai ganditi-va o data. inca nu am descoperit ce fel de personaje si evenimente va aduce urmatorul episod al Universului Cinematografic Marvel, dar Collider poate dezvalui in exclusivitate ca Diamond Select Toys se asigura ca dragostea ta pentru Stephen Strange poate fi afisata vesnic in casa sau in magazinul tau.

Inspirat de viitorul blockbuster, Diamond a decis sa creeze o noua diorama de galerie care il are pe Doctor Strange in ipostaza de actiune, chiar in momentul in care iese dintr-un portal mistic cu care ne-am familiarizat inca din 2016. Doctor Strange. Inutil sa mai spunem ca diorama este o recreare perfecta a chipului lui Benedict Cumberbatch, iar tinuta Vrajitorului Suprem este bogata in detalii.

Diorama are, de asemenea, o energie portocalie care se invarte in jurul lui Strange si celebra pelerina a supereroului care flutura in spatele lui. Modelul are o inaltime de aproximativ 25 cm si, dupa cum puteti vedea in imaginile de la sfarsitul articolului, prezinta sculptura si aplicatii de vopsea detaliate. Aceasta nu este prima data cand Diamond aduce fanilor modele perfecte din universul Marvel si cu greu va fi ultima. Compania este pregatita sa lanseze o serie de Doctor Strange in Multiversul nebuniei in urmatoarele luni pana la premiera filmului si, eventual, dupa aceasta.

intre timp, in afara de diorama Doctor Strange, fanii Marvel nu vor regreta sa faca o plimbare pe site-ul Diamond, care prezinta busturi ale unor personaje precum Hulk, Deadpool, Wolverine, Iron Man si alte personaje preferate de fani. Colectia de figurine prezinta, de asemenea, personaje din alte proiecte Marvel, precum X-Men: The Animated Series (a carei revenire este programata pentru 2023) si personaje care nu au fost inca vazute in filmele live-action, precum Miles Morales.

Catalogul Diamond nu se limiteaza la Marvel: compania nu numai ca ofera figurine de actiune incredibil de detaliate din francize uriase precum Piratii din Caraibe, Stapanul inelelor, si Mighty Morphin Power Rangers, ci are si merch din titluri mai greu de gasit, cum ar fi John Wick, Ghostbusters, Uriasul de fier, Buffy the Vampire Slayer, Lost in Space, si multe altele.

Diorama Doctor Strange devine disponibila pentru precomanda incepand de vineri, 18 februarie, la pretul de 49,99 dolari. Diamond incepe sa livreze modelele in toamna anului 2022. iti poti achizitiona exemplarul de pe site-ul Diamond.

Doctor Strange in Multiversul nebuniei are premiera in cinematografe pe 6 mai.

Vezi (si uimeste-te cu) cateva poze exclusive cu diorama Strange mai jos:

Afisul „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” il arata pe Vrajitorul Suprem spulberand realitatea

Debutand odata cu noul trailer, acest poster halucinant prezinta un multivers nebunesc de amenintari.

Similar Posts