Distributia sezonului 2 din Euphoria despre momentele marcante ale emisiunii HBO

Distributia sezonului 2 din Euphoria despre momentele marcante ale emisiunii HBO

Nota editorului: Urmatoarele contin spoilere pentru sezonul 2 din Euphoria.

in serialul original HBO Euphoria, Rue (Zendaya) a intrat intr-o spirala descendenta care este chiar mai rea decat se temeau cei mai apropiati de ea. si, desi este usor de inteles de ce oamenii din viata ei care o iubesc ar vrea sa o ajute, atunci cand un dependent a scapat de sub control, depinde de el sa se scoata singur si sa gaseasca o noua cale, iar de multe ori lucrurile devin mult mai urate si mult mai intunecate inainte de a gasi din nou lumina.

in cadrul acestui interviu cu Collider, pe care il puteti urmari si citi, co-stelele Jacob Elordi, Eric Dane, Angus Cloud si Austin Abrams au vorbit despre momentele care i-au marcat in acest sezon, de ce cred ca este bine sa ia o pauza de la aceste personaje pentru o perioada si ce le lipseste atunci cand nu joaca aceste roluri.

Collider: Aceste roluri par a fi roluri de vis pentru un actor, pentru ca ai ocazia sa explorezi atat de multe la nivel emotional, dar, in acelasi timp, sunt si emotii foarte intense. Sunt personaje de care iti lipseste deloc sa le joci, mai ales dupa ce ai avut o pauza atat de lunga din cauza COVID, sau sunt personaje pe care te bucuri sa le impachetezi pentru o vreme?

ERIC DANE: Este bine sa le impachetezi un pic deoparte. Personajul meu, in acest sezon, a fost un pic cam intens. Calatoria a fost un pic cam intensa, emotional si fizic, asa ca ma bucur sa o las putin deoparte.

JACOB ELORDI: Personal, cred ca cele opt sau noua luni pe care le petrecem la filmari sunt cu siguranta suficient timp pentru a trai in acel spatiu. Este placut sa te descotorosesti de piele pentru o vreme, dar este, de asemenea, o placere sa te intorci.

Vreunul dintre voi simte cu adevarat lipsa personajului sau atunci cand nu reuseste sa il joace sau este cineva pe care va bucurati ca nu trebuie sa il aveti mereu prin preajma?

DANE: imi lipseste sa fiu pe platou si sa stau cu acesti baieti, precum si camaraderia si legatura pe care o avem. Mi-e dor de asta.

AUSTIN ABRAMS: Pentru personajul meu, exista un anumit tip de onestitate si vulnerabilitate pe care este placut sa le ating si sa le simt mai constant.

Austin, scena despartirii dintre Ethan si Kat (Barbie Ferreira) a fost unul dintre cele mai memorabile momente pentru mine din intregul sezon. Este o dinamica atat de interesanta intre ei doi. Ea este atat de sigura ca vrea sa se desparta de el, iar apoi incearca sa simuleze o boala terminala in schimb. Cum a fost filmarea intregii scene? Se simte ca un moment definitoriu pentru personajul tau si pentru relatia lor?

ABRAMS: Da, as spune ca da. Acea scena este o scena lunga si se simte ca o calatorie pentru a deveni un pic barbat sau cel putin pentru a creste un pic mai mult. Pana la final, simt ca Ethan incearca de ceva vreme sa faca relatia sa functioneze, in acel moment, si exista o intelegere: „Nu cred ca mai vreau asta”. Pana la final, cel putin pentru mine, a existat o crestere, din punct de vedere al personajului.

Angus, personajul tau are o dinamica foarte interesanta cu Lexi in acest sezon. Dintre toti oamenii din acest serial, ce crezi ca il intereseaza pe Fezco la Lexi?

CLOUD: Simt ca Fezco nu a avut prea mult timp in viata lui sa simta aceste sentimente si sa isi puna energia pentru ceva romantic. Pur si simplu, asta nu a facut parte din viata lui. Nu a fost disponibil pentru asta. Cand Maude [Apatow] si cu mine lucram impreuna, Fezco isi regaseste o parte din inocenta sa si poate unele dintre experientele pe care le-a pierdut sau pe care le-a ratat pentru ca avea alte responsabilitati. Relatia lor este speciala pentru ca Lexi, de asemenea, probabil ca nu a avut prea multa experienta pe taramul relatiilor, deoarece este foarte timida. Este o pereche ciudata, dar care functioneaza si ea destul de perfect. Fezco nu este un tip rau, malefic. El este intr-adevar un tip dulce. Ajungi sa vezi aceasta parte din el si ma bucur ca am reusit sa exploatez aceasta parte din el.

Jacob, scena dintre Nate si Maddy din episodul al saselea, cand el apare in camera ei cu un pistol si apoi ii pune pistolul la tampla, este o scena care m-a deranjat cu adevarat si mi-a ramas in minte. Cum a fost sa citesti toate astea si sa le filmezi? Ati fost nevoit sa va justificati actiunile lui?

ELORDI: Nu este vorba niciodata de a judeca ceea ce face, ci de a ma pune in situatia in care pot vedea ca este un rezultat fezabil sau ceva ce personajul ar face. Dar a fost o scena foarte, foarte inspaimantatoare pentru ca este o arma adevarata. Cam in saptamana premergatoare, trebuie sa incepi sa te plasezi intr-un spatiu. Pentru mine, a fost sa fiu de acord cu ideea de a te sinucide. Asta a insemnat scena aceea pentru mine. A fost o chestie de genul „Sunt gata sa plec”. A fost foarte greu sa stai acolo si sa-ti pui otelul la tampla. A fost interesant, dar a fost si palpitant.

Eric, personajul tau a avut parte de un monolog revelator in acest sezon. Cum a fost sa explorezi, in esenta, tot ceea ce se confrunta si tot ceea ce nu-si exprima, intr-un singur moment?

DANE: Este atat de amuzant uneori, pentru ca nu trebuie sa ma confrunt cu consecintele din lumea reala. Am ocazia sa explorez toate aceste comportamente si sa am aceste momente in care pot sa ma complac fara sa ma confrunt cu repercusiunile care vin cu realitatea tuturor lucrurilor pe care le face Cal. A fost foarte eliberator. Mi s-a parut foarte eliberator. Acest sezon a fost o calatorie destul de salbatica pentru mine.

Euforia este difuzat duminica seara la HBO si poate fi urmarit in streaming pe HBO Max.

Sezonul 2 din ‘Euphoria’: Zendaya, Hunter Schafer si Dominic Fike despre calatoria provocatoare a lui Rue si despre personajele lor

Ei discuta, de asemenea, despre deciziile dificile cu care se confrunta Jules si despre motivul pentru care telespectatorii ar trebui sa isi pastreze dragostea si empatia pentru aceste personaje.

Similar Posts