Directorul "Wayne's World" vorbeste despre un posibil al treilea film

Directorul „Wayne’s World” vorbeste despre un posibil al treilea film

Bazat pe o serie de filme populare Saturday Night Live din 1992, filmul Wayne’s World a incasat peste 180 de milioane de dolari in box office, cu un buget de 20 de milioane de dolari, si a oferit lumii numeroase fraze de succes precum „schwing”, „party on” si „that’s what she said”, precum si lansarea carierei cinematografice a lui Mike Myers.

in anul urmator, Wayne’s World 2 a fost lansat si, desi nu a avut un succes la fel de mare ca primul film, a fost totusi indragit de fanii francizei.

De-a lungul anilor, nu au fost mentionate prea multe lucruri din partea distributiei sau a membrilor echipei in ceea ce priveste o continuare, chiar daca Myers si-a aratat predilectia pentru reluarea rolurilor de semnatura in Austin Powers si in Shrek francize.

intrebata despre posibilitatea unui al treilea film in cadrul unui interviu acordat celor de la PopCulture, regizoarea Penelope Spheeris nu a exclus acest lucru, dar nici nu a parut prea increzatoare.

„Nu stiu. Oamenii imi trimit scenarii pentru Wayne’s World 3 iar raspunsul meu este: ‘Se numeste proprietate intelectuala, baieti, iar asta apartine Paramount. Asa ca de ce nu trimiteti ideea voastra la Paramount? Oamenii imi trimit [poze], daca au gemeni sau ceva de genul asta, imi trimit [copiii lor] imbracati ca Wayne si Garth, un micut de 3 ani sau orice altceva.

Ar fi foarte misto sa vedem copii mici ca Wayne si Garth alergand pe aici, dar sa avem si tatii mai in varsta prin preajma. Este amuzant pentru ca, chiar si atunci cand nu lanseaza un produs nou, oamenii vorbesc despre Wayne’s World de Wayne Wayne’s Wayne’s. Pur si simplu traieste si traieste si traieste.

Este uimitor, pentru ca atunci cand am facut filmul, nu ne gandeam: ‘Oh, omule, vom face acest mare succes. Vom fi cu totii faimosi timp de 30 de ani”. Nu ne-am gandit la asta. Ne-am gandit: „Sa speram ca vom avea trei sau patru cinematografe si poate ca va dura o saptamana”. Nu aveam nicio idee ca va dura atat de mult timp si ca oamenii il vor iubi in continuare. Dar stiu ca sunt foarte, foarte recunoscator pentru asta.”

Odata cu lansarea celui de-al treilea Bill & Ted film recent, este clar ca exista multa dragoste in aer pentru genul de comedie cu lenesi de la inceputul anilor ’90. Asa ca se pare ca, daca a existat vreodata un moment pentru ca un alt film sa ajunga la fani direct din subsolul lui Wayne, acel moment ar putea fi chiar acum.

Similar Posts