Directorul The Waynes World tocmai a lamurit un zvon de lunga durata despre film

Directorul Waynes World abordeaza acele zvonuri de lunga durata despre ciocnirile cu Mike Myers pe platou

Hollywood-ul, ca orice alta industrie, a fost construit pe relatii si reputatii. Asadar, orice rapoarte sau acuzatii de ciocniri pe platourile de filmare, medii toxice sau batai in toata regula pot duce la speculatii galopante si la reputatii proaste care urmaresc o persoana timp de zeci de ani. Lumea lui Wayne regizoarea Penelope Spheeris poate confirma acest lucru. La ani de zile dupa ce a fost subiectul unor ciocniri pe platou cu Mike Myers, Spheeris a abordat in sfarsit acele zvonuri de lunga durata despre comedia clasica.

La lansarea sa in 1992, Wayne’s World a devenit un succes neasteptat pentru Spheeris, Myers si Dana Carvey. Dar, nevenind inapoi pentru Wayne’s World 2 a facut ca fanii si presa sa speculeze ca Spheeris si Myers au avut dificultati in a lucra impreuna la acest clasic cult. Dupa ani de barfe, THR i-a oferit regizorului spatiul necesar pentru a clarifica faptul ca nu se va intoarce pentru continuarea filmului. Ea a spus: „Nu, nu, nu:

Am de gand sa sparg mitul chiar acum. Cand am filmat Wayne’s World, chiar nu au existat conflicte cu actorii. Motivul pentru care oamenii cred asta este ca nu am putut regiza Wayne’s World 2 pentru ca nu am vrut sa fac nicio reducere la primul film pe care mi l-au cerut. si acesta a fost singurul punct de disputa pe care l-am avut, sincer.

Asa ca zvonurile despre conflictul dintre ea si Mike Myers nu erau adevarate. Penelope Spheeris a avut de fapt o relatie buna cu Myers, Dana Carvey si restul distributiei. Efectuarea de taieturi intr-un film poate fi greu de facut pentru regizori, mai ales daca au o viziune distincta asupra produsului final. Dar, de multe ori, vedetele si regizorul au viziuni diferite. Singura ciocnire reala a fost ura lui Mike Myers pentru scena iconica „Bohemian Rhapsody”, care s-a datorat faptului ca se batea constant cu capul. in orice caz, piesele pur si simplu nu s-au potrivit pentru ca Spheeris sa se reintoarca pentru Wayne’s World pentru continuarea filmului Wayne Wayne.

Faptul ca nu s-a intors pentru continuarea filmului s-ar putea sa fi fost in interesul lui Penelope Spheeris. Stephen Surjik a preluat functia de regizor pentru Wayne’s World 2, care a fost lansat in 1993. Acesta a avut parte de o receptie mixta si a avut incasari de numai 72 de milioane de dolari la box office. Receptia sa a marcat o scadere brusca, in conditiile in care primul film a castigat peste 183 de milioane de dolari in intreaga lume si a fost aclamat de critici pentru personajele sale si umorul sau extravagant. Pentru continuarea filmului, Myers a fost nevoit sa rescrie complet scenariul celui de-al doilea film, dupa ce a primit o mustrare de limba din partea fostei sefe a Paramount, Sherry Lansing.

Bineinteles, scenariul original Wayne’s World a continuat sa traiasca in cultura pop, multe replici si scene fiind mentionate in fiecare zi, mai ales dupa reclama din 2021 a lui Myers si Dana Carvey la Super Bowl. Pentru a auzi „nu suntem demni” pentru a mia oara, te poti abona la Amazon Prime, iar dupa aceea, vezi alte filme grozave pe Amazon Prime. Cei care au chef de un Wayne’s World 2 rewatch se pot inscrie la Paramount+ pentru a-l accesa.

Similar Posts