Echipa de la "Uncharted" spune ca nu este nevoie sa cunosti jocul pentru a te bucura de film

Directorul Uncharted explica acel cameo surpriza major

Avertisment: Urmatorul articol contine spoilere pentru Uncharted.

in timp ce consensul criticii pare sa indice ca Uncharted nu reuseste, in general, sa capteze spiritul jocurilor pe care se bazeaza, regizorul Ruben Fleischer a incorporat totusi o tona de referinte si oua de Paste pentru fanii seriei de jocuri video ale celor de la Naughty Dog.

Vor urma spoilere.

Unul dintre aceste momente de rechemare a fost un cameo al lui Nolan North, vocea din spatele lui Nathan Drake in jocurile Uncharted tetralogie. Renumitul actor de voce, este cunoscut pentru activitatea sa prolifica in industria jocurilor video la jocuri precum Destiny 2 si The Last of Us. North apare intr-o secventa ca oaspete al unui hotel si, desi cameo-ul este prea scurt, fanii nu vor avea nicio problema in a recunoaste starul si vocea sa iconica.

intr-o discutie recenta cu Screen Rant, Fleischer a discutat de ce aceasta aparitie a fost unul dintre cele mai importante momente ale filmului, in ciuda insignifiantei sale narative.

„Asa cum am spus, am vrut cu adevarat sa onoram jocul pentru fani si sa le oferim fanilor de Uncharted o experienta unica, care sa se deosebeasca de experienta jocului video, dar care, in acelasi timp, sa-l onoreze. Asa ca, incluzandu-l pe Nolan North, care este un fel de figura a Uncharted franciza Uncharted, in film a fost foarte interesant pentru noi si nu puteai sa ceri un partener mai bun.”

Cineastul a vorbit in continuare despre legatura dintre Tom Holland si Nolan North si despre receptia fandomului la cameo-ul sanatos, mentionand: „Am fost foarte incantat de acest lucru:

„A fost atat de uimitor pe platou. El si Tom au avut o replica si o dinamica grozava si cred ca este un moment cu adevarat memorabil. Am avut placerea de a-l viziona in sala de cinema cu un public de test, iar pustiul din spatele meu, cand l-a vazut pe Nolan, si-a lovit prietenul cu cotul si a spus: „Oh, Doamne! asta e tipul care face vocea pentru jocuri!” si a prins in totalitate referinta si a prins oul de Paste. Am fost atat de multumit si mandru, sincer, in acel moment, ca fanii vor aprecia cu adevarat sa-l vada in film.”

Exista o gluma amicala in cadrul comunitatii de jocuri conform careia, intre cei doi, Nolan North si Troy Baker au monopolizat afacerea de voice acting din industria de divertisment, ceea ce spune multe despre numeroasele contributii ale primului la proiecte de toate formele si dimensiunile. intr-o cariera care se intinde pe mai bine de trei decenii, este minunat sa vezi ca publicul inca sarbatoreste interpretarea lui Nolan a lui Nate dupa toti acesti ani.

Similar Posts