Directorul The Waynes World tocmai a lamurit un zvon de lunga durata despre film

Directorul The Waynes World tocmai a lamurit un zvon de lunga durata despre film

in timpul Super Bowl-ului din acest an, comediantul Mike Myers a reinviat unul dintre personajele sale clasice din toate timpurile de pe ecran: Dr. Evil din filmul Austin Powers franciza de filme Austin Powers. Aceasta ne-a reamintit cum Myers, in perioada sa de glorie, avea un dar unic de a crea personalitati originale din nimic si de a le transforma in membri de neuitat ai istoriei culturii pop. Unul dintre aceste personaje, Wayne, un headbanger vesnic optimist, isi vede lungmetrajul Wayne’s World sarbatorind aniversarea a 30 de ani de la lansare (nu urlati!), iar regizoarea Penelope Spheeris profita de ocazie pentru a lamuri cateva zvonuri de lunga durata.

in 1992, Mike Myers si Dana Carvey si-au purtat popularul Saturday Night Live personajele Wayne si Garth (pe care le-au reluat recent) din serialul de comedie pe marele ecran. Asa cum se intampla in acele vremuri, personajele SNL au primit frecvent filme de sine statatoare, dar putine dintre ele au functionat la fel de bine precum Wayne’s World. Cantecul de cantat pe Bohemian Rhapsody al trupei Queen ramane una dintre cele mai memorabile scene din aceasta comedie, sau din oricare alta, si Wayne’s World regizoarea Penelope Spheeris clarifica pentru Variety o conceptie gresita majora cu privire la utilizarea acesteia, spunand:

Cand am primit scenariul, Mike scrisese deja „Bohemian Rhapsody” in el. Asa ca nu-mi pot asuma meritul de a fi ales acea piesa muzicala. imi pot asuma meritul pentru modul in care a fost filmat. Aceasta este o alta legenda urbana cu privire la disensiunile privind alegerea melodiei. Unii oameni spun ca am vrut sa am un cantec al trupei Guns n’ Roses acolo, dar este absolut fals, deoarece eram suparat pe Guns n’ Roses la acea vreme pentru ca nu au vrut sa participe la filmul meu „Metal Years”, cu un an sau mai mult inainte. Asa ca nu aveam de gand sa-i pun intr-un film. Nu mai gandesc asa, dar ma rog. Unii oameni spun ca Lorne Michaels a vrut sa foloseasca Guns n’ Roses. Dar ma indoiesc ca a fost adevarat, pentru ca il cunosc pe Lorne de mult timp si nu cred ca era foarte interesat de Guns n’ Roses la acea vreme.

Nu exista nicio indoiala ca „Bohemian Rhapsody” a fost alegerea perfecta pentru acea scena. Natura ciudata a hitului Queen s-a imbinat de minune cu umorul excentric pe care Mike Myers il tese in Wayne’s World. si atat de mult despre personajul sau a fost o apreciere pentru icoane rock clasice, cum ar fi Aerosmith si Led Zeppelin, asa ca nu sunt sigur ca un cantec Guns n’ Roses ar fi functionat in acel format. Aici, revedeti scena, in cazul in care a trecut ceva timp de cand ati vizionat-o ultima data.

Dupa cum se pare, Mike Myers are o istorie lunga atat cu cantecul, cat si cu trupa. El spune o poveste emotionanta despre cum el si fratii sai au iubit piesa Bohemian Rhapsody in adolescenta, iar cand a venit momentul sa scrie Wayne’s World, a inclus acea melodie. El ii spune lui Stephen Colbert ca studioul a vrut Guns n’ Roses, dar Myers a refuzat pentru ca nu a crescut cu aceasta trupa. Cu ajutorul lui Lorne Michaels, Mike Myers a obtinut ceea ce dorea, iar restul a fost istorie.

Sarbatoriti aniversarea aniversarii lui Mike Myers Wayne’s World in felul tau unic. Poate prin vizionarea filmului Bohemian Rhapsody, in care comediantul joaca rolul agentului EMI care le spune celor de la Queen ca nu pot avea piesa „Bohemian Rhapsody” pe albumul lor. Vorbim despre o intoarcere in cerc.

Similar Posts