Directorul Marvel sarbatoreste faptul ca No Way Home a depasit Avatar

Directorul Marvel sarbatoreste faptul ca No Way Home a depasit Avatar

Spider-Man: No Way Home este unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile – de fapt, acum este al treilea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile in America de Nord, depasind oficial Avatar pe 14 februarie, acesta fiind cel mai recent semn al popularitatii sale. Acest lucru l-a determinat pe un executiv Marvel sa se duca peste noapte pe Instagram pentru a se lauda cu noua borna.

Presedinta departamentului de fizica, postproductie, VFX si animatie de la Marvel Studios, Victoria Alonso, a comemorat ascensiunea filmului in clasamentul box-office printr-o postare festiva pe pagina sa de Instagram.

„Nu este nevoie de nicio legenda”, a scris Alonso in legenda pe care a oferit-o, alaturi de un Variety care proclama „Spider-Man: No Way Home doboara Avatar pentru a deveni al treilea cel mai mare film din toate timpurile in box office-ul national.”

Alonso a continuat sa precizeze ca este „extrem de mandra” de No Way Home si este „vesnic recunoscatoare publicului pentru dragostea si sprijinul acordat”.

Este de remarcat faptul ca Avatar si-a castigat pozitia pe lista de-a lungul vietii sale. Pe intreaga durata a rularii sale, filmul a obtinut 760,5 milioane de dolari. Din aceasta suma, 749,7 milioane de dolari au fost obtinute atunci cand filmul a fost lansat initial, in 2009, iar restul de 10,7 milioane de dolari au provenit din relansarea unei editii speciale a filmului in 2010, potrivit Box Office Pro.

No Way Home, la putin mai putin de doua luni de la lansare, a obtinut putin sub 761 de milioane de dolari. Echipa din spatele filmului isi sarbatoreste uriasa realizare prin mesaje postate pe conturile lor de socializare.

Postarea a fost intampinata cu entuziasm atat de fani, cat si de oameni din industrie, care s-au adunat la sectiunea de comentarii pentru a-si impartasi felicitarile. Dublare No Way Home „cel mai bun film din ultimii ani”, comentatorii l-au laudat pe Alonso si echipa de la Marvel Studios pentru ca au reusit o performanta istorica in cinematografie.

Postarea a adunat peste 3.000 de like-uri din partea fanilor apreciativi in doar primele 12 ore de prezenta pe platforma. Aceasta urmeaza dupa o serie de alte postari de celebrare ale directorului executiv al Marvel Studios, toate detaliind realizarile din cadrul lansarilor Marvel.

Similar Posts