Directorul filmului "The Batman" spune ca nu exista o versiune pentru adulti a filmului

Directorul filmului „The Batman” spune ca nu exista o versiune pentru adulti a filmului

Chiar daca au existat o multime de speculatii care sugerau contrariul, nu existau practic nicio sansa The Batman sa fie luat in considerare pentru o clasificare R.

Joker poate ca a surprins pe toata lumea castigand peste un miliard de dolari la box office, dar arhicunoscutul print al crimei a functionat intotdeauna in parametrii unui mediu PG-13, iar Warner Bros. nu avea de gand sa schimbe acest lucru, mai ales cand industria cinematografica inca se lupta cu efectele pandemiei.

Totusi, poti impinge limitele relativ departe fara sa te indrepti pe o cale interzisa pentru adulti, iar noi stim deja ca rebootul lui Matt Reeves va contine o singura bomba F obligatorie si cateva secvente cu aburi, pe langa actiunea brutala, plina de vanatai si de lovituri.

intr-un interviu cu Den of Geek, Reeves nu s-a limitat la a-si prezenta viziunea pentru The Batmanci chiar s-a chinuit sa dezminta zvonurile conform carora o versiune pentru adulti a filmului exista undeva.

„in mintea mea, [The Batman] urma sa fie intotdeauna un spectacol curajos, dur, noir, palpitant, care sa fie PG-13. Asta a fost intotdeauna ceea ce a fost, dar am stiut intotdeauna ca vom impinge limitele a ceea ce poate fi, asa ca nu a trebuit sa taiem nimic. Materialele promotionale pe care le vedeti reflecta pe deplin tonul filmului.

Nu exista o editie speciala a acestui film in care sa se spuna: „Da, iata ratingul R pe care vi-l doreati cu disperare”. Nu a trebuit sa incep brusc sa tai drastic filmul sau ceva de genul asta. Ma bucur ca am obtinut ratingul pentru ca vreau ca oamenii sa poata veni sa vada filmul. Dar in ceea ce priveste faptul ca oamenii sunt entuziasmati de tonul pe care l-au vazut in materialele de promovare, acest lucru este total fidel pentru tonul filmului.”

Desi nu suntem neaparat impotriva notiunii unui film cu rating R Batman in circumstantele potrivite, pe baza a tot ceea ce am vazut pana acum din debutul lui Robert Pattinson sub pelerina si gluga, nu pare ca ultima calatorie cinematografica in Gotham City are nevoie de asa ceva.

Similar Posts