Detinatorul licentei Shuma-Gorath raspunde la confuzia din Doctor Strange 2

Detinatorul licentei Shuma-Gorath raspunde la confuzia din Doctor Strange 2

Doctor Strange in Multiversul nebuniei a prezentat un trailer remarcabil la Super Bowl, provocandu-si fanii cu imagini uluitoare, indicii despre viitorul multiversului MCU si primul indiciu despre X-Men prin intermediul unui scurt cameo vocal al lui Charles Xavier al lui Patrick Stewart. Pe parcurs, am mai avut parte si de o noua privire la o scena de actiune in care apare un monstru cu un singur ochi si cu multe tample.

Orice fan al Marvel vs Capcom vor fi descoperit ca este vorba de monstrul extradimensional Shuma-Gorath. Creatura este de mult timp un personaj negativ al lui Doctor Strange si ar avea sens pentru un film in care realitatea pare sa fie sfasiata.

si totusi, nu este vorba de Shuma-Gorath, ci de Gargantos, un monstru cat se poate de obscur. Gargantos este un monstru marin legat de regatul submarin Lemuria, care a avut doar doua aparitii in Marvel Comics.

Pentru a incerca sa clarifice confuzia legata de situatia drepturilor lui Shuma-Gorath, ComicBook.com a contactat Heroic Signatures (detinatorul actual al licentei personajului), la care presedintele companiei, Fred Malmberg, a raspuns:

„Avem o relatie excelenta cu Marvel si am lucrat impreuna pentru a rezolva multe piedici de-a lungul anilor, dar cine poate raspunde la aceasta ipoteza?”.

Un astfel de non-raspuns nu prea rezolva mare lucru, deci, iar parerea mea este ca Marvel a rasfoit catalogul sau vechi pentru a gasi un alt monstru cu un singur ochi si tentacule pe care sa-l foloseasca. si de aceea, ultra-obscurul Gargantos primeste momentul sau in lumina reflectoarelor. Oricum ar fi, designul vizual dicteaza ca acest personaj este Shuma-Gorath, mai mult decat numele.

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts