Despicable Me 4 stabileste data de lansare pentru 2024

Despicable Me 4 stabileste data de lansare pentru 2024

Illumination si Universal Studios au publicat data oficiala de lansare 23 iulie 2024 pentru viitorul sequel, Despicable Me 4. Acest sequel marcheaza cea de-a 15-a colaborare dintre cele doua companii. Deocamdata nu au fost publicate detalii despre poveste.

Singurele detalii de productie anuntate si dezvaluite au fost despre distributia de talente vocale. S-a declarat ca Steve Carell se va intoarce pentru a-si relua rolul adorabilului personaj negativ reformat al seriei, Gru. Alti membri ai distributiei care se asteapta sa se intoarca pentru Despicable Me 4 sunt Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove si Steve Coogan. Chris Renaud, cunoscut pentru Despicable Me, Despicable Me 2, si alte filme populare ale Illumination, este asteptat sa regizeze filmul. Regizorul de animatie, Patrik Delage, cunoscut pentru munca sa la filmele Illumination, cum ar fi Sing este co-regizor. Scenariul este semnat de Mike White, iar fondatorul Illumination, Chris Meledandri, este producator.

Acesta este cel mai recent anunt pentru Despicable Me franciza de la anuntarea datei de lansare din iulie pentru un alt film Illumination: Minions: The Rise of Gru. Filmul serveste drept prequel pentru alte binecunoscute Despicable Me si este de asteptat sa se concentreze pe Gru, in varsta de doisprezece ani, in anii 1970, in timp ce se straduieste sa devina cel mai bun raufacator.

The Despicable Me franciza il urmareste pe Gru, un super-raufacator reformat care se lupta pentru a deveni un tata reticent a trei copii, un sot, precum si un agent secret si, in cele din urma, face echipa cu fratele sau pierdut de mult timp, Dru, pentru a lupta impreuna impotriva unui super-raufacator nereformat. Filmul original a fost lansat in 2010 si a castigat un numar mare de fani care a durat 12 ani, in parte datorita meme-urilor de pe internet.

Se poate spune ca cele mai usor de recunoscut personaje ale seriei sunt tic-tacurile galbene zgomotoase si haotice, cunoscute si sub numele de Minioni, care exista de la inceputul timpului pentru a servi geniile malefice precum Gru. Acestia au primit doua filme spin-off proprii, inclusiv un film despre povestea lor de origine si un sequel care explica cum ajung in slujba lui Gru, precum si cum Gru isi incepe calatoria pentru a deveni super-raufacatorul care tanjeste sa fie, asa cum am mentionat anterior in ceea ce priveste Minions: The Rise of Gru – niciodata nu poti scapa cu adevarat de micii insotitori galagiosi.

De la lansare, seria de filme a dat nastere unor spin-off-uri, inclusiv mai multe jocuri video si o atractie intr-un parc tematic. Franciza a devenit cea mai profitabila franciza animata din toate timpurile, cu incasari de peste miliarde de dolari la nivel global. Va fi interesant de vazut ce au pregatit Illumination si Universal pentru aceasta serie in viitor.

Cele mai bune episoade din „Star Wars: Razboiul clonelor” Cad Bane de urmarit

Vrei sa afli mai multe despre celebrul vanator de recompense Cad Bane? Vezi aceste episoade din Star Wars: Razboiul Clonelor pentru a te satura!

Similar Posts