Denis Villeneuve promite "mai multe lucruri Harkonnen" in "Dune: Partea a doua

Denis Villeneuve promite „mai multe lucruri Harkonnen” in „Dune: Partea a doua

Nu a durat mult pana cand succesul lui Dune sa duca la o continuare. La doar cateva zile de la lansarea sa in tara, Dune: Partea a doua a fost confirmata. Fanii romanului original sunt constienti de faptul ca filmul nu a acoperit in totalitate toate paginile, dar Denis Villeneuve, regizorul filmului, este pregatit sa completeze povestea cu urmatorul film.

Regizorul canadian a dezvaluit pentru Empire despre decizia sa de a imparti romanul original in doua, ceea ce l-a facut sa manevreze si sa ajusteze parti din poveste. El si-a propus o continuare chiar in timp ce filma primul film si promite „mai multe chestii Harkonnen” pentru continuarea filmului, precum si introducerea de noi personaje in continuarea filmului:

in partea a doua vor fi introduse cateva personaje noi, iar o decizie pe care am luat-o de la bun inceput a fost ca aceasta prima parte sa fie mai mult despre Paul Atreides si Bene Gesserit, precum si despre experienta lui de a intra pentru prima data in contact cu o cultura diferita. in partea a doua, vor fi mult mai multe lucruri Harkonnen.

Villeneuve a vorbit, de asemenea, despre cum decurge cel de-al doilea film anticipat:

Ar trebui sa filmam pana la sfarsitul verii. Voi spune ca este in mare parte proiectat. Lucrul care ne ajuta in acest moment este ca este prima data cand revizitez un univers. Asa ca lucrez cu aceeasi echipa, toata lumea stie ce are de facut, stim cum va arata. Filmul va fi mai provocator, dar stim incotro ne indreptam. Iar scenariul este scris. Asa ca ma simt increzator. Sincer, singura mare necunoscuta pentru mine in acest moment este pandemia.

Acest lucru inseamna ca Stellan SkarsgArd si Dave Bautista, membri ai Casei Harkonnen, vor avea ceva mai mult timp pe ecran in cel de-al doilea episod. Filmul a adunat mai multe nominalizari la premii, inclusiv cea pentru cel mai bun film la viitoarele Oscaruri. Totusi, va mai dura ceva timp pana cand continuarea va ajunge aici, deoarece Dune: Partea a doua este programata pentru o lansare in octombrie 2023.

Similar Posts