Debutul regizoral al lui B.J. Novak

Debutul regizoral al lui B.J. Novak, Vengeance, va fi lansat la sfarsitul verii

in acest moment al pandemiei, numarul filmelor afectate de COVID este nesfarsit, iar unul dintre primele filme care a fost oprit din cauza virusului a fost filmul lui B.J. Novak Vengeance. Cu toate acestea, potrivit Deadline, dupa multe incercari si tribulatii, debutul regizoral al lui Novak are acum o data de lansare in cinematografe in vara anului 29 iulie 2022.

Filmul este catalogat ca fiind o comedie neagra de thriller si urmeaza sa il urmareasca pe Novak in rolul lui „Ben Manalowitz, un jurnalist si podcaster care calatoreste din New York City in West Texas pentru a investiga moartea unei fete cu care se cupla”. Pe langa regie, Novak a scris si aceasta productie Focus Features si Blumhouse. Filmul este produs de Jason Blum, Adam Hendricks si Greg Gilreath, in timp ce Leigh Kilton-Smith, Christopher H. Warner si Novak sunt producatori executivi. Alaturi de Novak, distributia filmului ii include pe Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron si Dove Cameron.

Focus Features este cunoscuta mai ales pentru filmele sale demne de premii, precum recentul film nominalizat la Oscar Belfast si Licorice Pizza, dar nu sunt straini de filmele de gen, deoarece au lansat si filme precum Edgar Wright’s Last Night in Soho. Blumhouse, pe de alta parte, si-au facut o cariera din filme de groaza, thrillere si comedii horror. Ei sunt probabil cel mai bine cunoscuti pentru ca au reinviat francize precum Halloween, dar in ceea ce priveste filmele in linie cu Razbunare, cei de la Happy Death Day este probabil cea mai cunoscuta serie de comedii intunecate a acestora.

in timp ce Novak este cel mai cunoscut pentru comediile sale directe, cu munca sa in The Office si Proiectul Mindy, daca talentele centrate pe comedie, precum Jordan Peele si Dave Franco, ne-au invatat ceva, este sa nu punem niciodata la socoteala latura intunecata a unui comediant. Din acest motiv, va fi interesant de vazut ce va aduce Novak in aceasta poveste de indoire a genurilor si, doar din descrierea plina de umor, pare a fi un film pe care cinefilii ar trebui sa-l urmareasca in aceasta vara.

De asemenea, este important de mentionat ca data de 29 iulie inseamna ca filmul va fi in competitie cu mult-asteptatul film DC al lui Dwayne Johnson Black Adam care se lanseaza tot la acea data. Ambele filme apartin unor genuri complet diferite, dar, cu toate acestea, va fi intrigant sa vedem cum se va descurca acest thriller, deoarece, din moment ce se va confrunta cu o lansare majora a unui supererou. Vom afla cand Razbunarea va ajunge in cinematografe pe 29 iulie 2022, iar pentru cele mai recente stiri despre film, ramaneti cu Collider.

Shawn Mendes va fi vocea lui „Lyle, Lyle, Crocodile” in adaptarea unui film muzical

Filmul pentru intreaga familie va ajunge in cinematografe exact la timp pentru sarbatori.

Similar Posts