Dave Sezonul 3 reinnoit pe FX

Dave Sezonul 3 reinnoit pe FX

Dave Burd si Benny Blanco sunt pregatiti sa se intoarca in studio pentru un nou sezon al emisiunii Dave la FXX. Emisiunea a fost reinnoita de FX Networks in urma succesului inregistrat de cel de-al doilea episod, care s-a incheiat in august. Serialul il are ca protagonist pe Burd, alias Lil Dicky, in rolul unei versiuni nevrotice si exagerate a lui insusi Г  la Curb Your Enthusiasm, care crede ca este destinat sa devina un mare rapper. Se bazeaza partial pe viata reala a rapperului/comediant/actor si pe cariera sa de star hip-hop in plina dezvoltare, multe dintre luptele lui Burd si ale echipei sale fiind reflectate in comedie. Sezonul trei va avea premiera candva in 2023.

Sezonul al doilea a fost pana acum punctul culminant al serialului, obtinand un rating pozitiv de 91% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes Ultimul sezon a tratat incercarile lui Dave de a-si crea albumul de debut, in timp ce isi aduna in acelasi timp bucatile dupa relatia cu Ally (Taylor Misiak). Lupta de a pune la cale un album il pune in contradictie cu prietenul sau din viata reala, partenerul sau de creatie si omul de publicitate GaTa, care cauta sa iasa din umbra lui Dave si sa devina propriul rapper. Pana la final, cei doi isi repara relatia cu un duet puternic al piesei „We Good” in timpul VMA-urilor, pregatind astfel continuarea parteneriatului celor doi in sezonul urmator.

in afara lui Burd, producatorul sau din viata reala, Blanco, GaTa si Misiak, Dave ii are ca protagonisti pe Andrew Santino, Travis „Taco” Bennett si Christine Ko, desi emisiunea este cunoscuta si pentru frecventa mare a aparitiilor unor invitati din partea membrilor comunitatii rap si a altor celebritati. Printre multitudinea de aparitii din sezonul doi s-au numarat Hailey Bieber, Kendall Jenner, Kareem Abdul-Jabbar, Kevin Hart si Lil Nas X.

Burd a fost co-creatorul Dave impreuna cu Curb Your Enthusiasm si Seinfeld Jeff Schaffer. Cei doi au produs serialul alaturi de Saladin Patterson, Hart si a sa Hartbeat Productions, Scooter Braun si SB Projects, Greg Mottola, Marty Bowen, James Shin, Scott Manson pentru SB Projects si Mike Hertz. Serialul este produs de FX Entertainment. in ciuda inceputului dificil al serialului, cu primele episoade ale primului sezon, Dave si-a gasit complet echilibrul, devenind cea mai urmarita comedie de la FX, cu o audienta medie pe episod de 5,32 milioane de spectatori.

Sezoanele 1 si 2 din Dave sunt disponibile pentru a fi difuzate acum la FX pe Hulu.

‘Atlanta’ se va incheia cu sezonul 4 la FX

Mai intai Atlanta, apoi lumea!

Similar Posts