Data de lansare dezvaluita pentru seria Anna Torv Roku

Data de lansare dezvaluita pentru seria Anna Torv Roku

Premiata drama australiana The Newsreader este pregatita sa debuteze in Statele Unite. Serialul va avea premiera in exclusivitate pe Roku Channel, ca original Roku, la sfarsitul lunii viitoare. Serialul este plasat in 1986 si se concentreaza pe lumea haotica a stirilor difuzate. Serialul urmareste relatia dintre o tanara reporter TV dornica sa isi inceapa cariera in televiziune si un prezentator de stiri vedeta, uneori dificil, in timp ce acopera stirile rapide ale zilei. Cititorul de stiri este un serial in sase parti si cuprinde episoade de o ora. Serialul a fost inclus pe mai multe liste, inclusiv Variety’s Best International TV Shows of 2021.

Sam Reid joaca in serial rolul lui Dale Jennings, un tanar debutant disperat sa devina prezentator de stiri, si Anna Torv, care o interpreteaza pe Helen Norville, o prezentatoare de stiri cu care se stie ca este greu de lucrat si care spera sa isi restabileasca reputatia. Cei doi vor face pereche in misiuni care vor acoperi multe evenimente de stiri de referinta, de la explozia Challenger la cometa Halley si la criza SIDA, adesea trecuta cu vederea. Serialul va urmari dinamica lor, pe masura ce se vor lega de profesia lor intr-o lume care se schimba rapid.

Colin Davis, Head of Scripted Originals la Roku, a declarat despre acest proiect: „Este un proiect de succes:

„Continutul grozav vine din toata lumea, iar noi nu am putea fi mai incantati sa aducem The Newsreader pentru publicul american, exclusiv ca original Roku. Pe masura ce continuam sa ne extindem lista Roku Originals, este interesant sa aducem acest tip de programe incredibil de bine scrise si premiate la milioane de telespectatori ai canalului Roku, in mod gratuit.”

Michael Lucas, creatorul, scenaristul si producatorul emisiunii The Newsreader, a adaugat:

„Am fost absolut incantati cand am aflat ca The Newsreader isi va face debutul american pe canalul Roku si abia asteptam ca telespectatorii sa vada performantele incredibile ale ansamblului nostru, condus de fenomenalii Anna Torv si Sam Reid in rolul lui Helen si Dale. The Newsreader incorporeaza multe povesti de stiri iconice care au acaparat SUA in anii ’80, dar mai presus de orice, speram ca drama si emotia serialului sa rezoneze cu publicul american.”

Alaturi de Torv si Reid in distributie se afla Robert Taylor, William McInnes, Chum Ehelepola, Michelle Lim Davidson, Stephen Peacocke, Chai Hansen si Marg Downey. Cititorul de stiri este creat si scris de Michael Lucas. Serialul este produs de Lucas si Joanna Werner. Serialul este regizat de Emma Freeman. Proiectul este produs in mod executiv de Werner si Stuart Menzies. Producatorii executivi ai ABC sunt Sally Riley si Brett Sleigh. Roku Channel a achizitionat The Newsreader de la Entertainment One (eOne). Entertainment One serveste ca distribuitor international al serialului.

The Newsreader va avea premiera pe The Roku Channel pe 18 martie 2022.

‘Swimming With Sharks’: Kiernan Shipka si Diane Kruger se confrunta cu partea intunecata a Hollywood-ului in noul serial Roku

Iata o alta poveste intunecata care se petrece odata ca niciodata – ei bine, acum – la Hollywood.

Similar Posts