Data de lansare dezvaluita pentru "Return of the Comic Criminal

Data de lansare dezvaluita pentru „Return of the Comic Criminal

HBO a dezvaluit data de lansare si noi imagini pentru cel de-al treilea sezon al aclamatei sale comedii intunecate Barry, un serial despre un asasin platit care incearca (si nu reuseste) sa traiasca o viata onesta ca actor de teatru, prezentand toate personajele preferate de fani care revin in urmatorul sezon, care va avea premiera pe 24 aprilie.

in noile imagini, Barry (Bill Harder) poarta o barba care indica faptul ca ucigasul platit nu o duce prea bine dupa finalul celui de-al doilea sezon, cand si-a pierdut controlul temperamentului, a ucis zeci de persoane din cartelul bolivian si din mafia cecena si a taiat legaturile cu fostul sau mentor Fuches (Stephen Root). Imaginile prezinta, de asemenea, o intalnire fatala intre Barry si profesorul sau de actorie Gene Cousineau (Henry Winkler), care acum stie despre trecutul intunecat al asasinului. La sfarsitul filmului BarryGene a aflat ca studentul sau de actorie l-a ucis de fapt pe iubirea vietii sale, iar cei doi barbati nu au avut inca ocazia sa se confrunte dupa aceasta descoperire.

Noile imagini sugereaza ca Fuches este inca pe fuga, deoarece este vazut aparent mulgand o capra. Ar fi logic ca Fuches sa-si tina capul plecat si sa stea departe de oras, deoarece stie ca Barry l-ar putea ucide daca se vor mai intalni vreodata. Cat despre Sally (Sarah Goldberg), iubita lui Barry, ea primeste in sfarsit faima pe care a ravnit-o dintotdeauna, dupa ce a ingropat adevarul despre trecutul ei pentru a obtine roluri mai bune. in cele din urma, imaginile il prezinta si pe NoHo Hank (Anthony Carrigan), care probabil ca se va folosi de masacrul lui Barry pentru a urca politicos pe scara lumii interlope in timp ce incearca sa construiasca cea mai prietenoasa mafie care a existat vreodata.

Barry‘s season three cast include, de asemenea, Sarah Burns in rolul detectivului Mae Dunn, D’Arcy Carden in rolul lui Natalie Greer si Michael Irby in rolul lui Cristobal. Co-creatorii serialului, Alec Berg si Hader, revin, de asemenea, in calitate de producatori executivi, regizori si scenaristi.

Primele doua sezoane din Barry au primit un total de treizeci de nominalizari la Emmy, serialul luand acasa sase trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun actor principal intr-un serial de comedie pentru Hader si cel pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial de comedie pentru Winkler. Al doilea sezon al serialului Barry a avut premiera in 2019, iar de atunci, serialul a fost oprit din cauza pandemiei. Cu toate acestea, Berg si Hader au folosit timpul petrecut departe pentru a lucra la scenariile pentru sezonul patru, in speranta ca serialul isi va pastra tractiunea si va ramane in emisie pentru mai multe sezoane.

Al treilea sezon al serialului Barry are premiera pe 24 aprilie la HBO si va putea fi urmarit in streaming pe HBO Max. Dupa premiera, noi episoade vor fi lansate saptamanal. Vedeti noile imagini de mai jos:

15 seriale ca „Dexter” de urmarit pentru mai multi criminali cerebrali si povesti subversive

Dupa revigorare, ce urmeaza?

Similar Posts