Data de lansare Blu-ray a Casei misterelor a fost dezvaluita

Data de lansare Blu-ray a Casei misterelor a fost dezvaluita

De la inceputul anilor 2010, DC Comics si Warner Brothers se afla in varful lantului trofic atunci cand vine vorba de filme direct-to-video cu supereroi. in ultimul deceniu, DC a realizat propriul univers de filme de animatie, similar cu omologii lor live action din MCU. in timp ce universul lor DC Animated Movie Universe, denumit simplu DCAMU, pare sa fi fost realizat de ceva vreme cu Justice League Dark: Apokolips War fiind ultimul film in 2020, se pare ca acest univers animat va continua intr-o anumita forma cu scurtmetrajul DC Showcase Constantine: The House of Mystery. Aceasta poveste magica va ajunge pe Blu-ray si 4K Digital pe 3 mai 2022, la pretul de 24,99 dolari. Acesta va fi, de asemenea, capul de afis al celor 4 scurtmetraje care vor fi lansate, printre care se numara si cele lansate anterior Kamandi: Ultimul baiat de pe Pamant!, The Losers, si Carabusul albastru.

Scurtmetrajul il vede pe John Costantine prins in Casa misterelor, unde suporta o bucla temporala care il face sa sufere o moarte ingrozitoare la nesfarsit. Ultima data cand am vazut acest univers si pe John Constantine a fost in Razboiul Apokolips, unde, la sfarsitul filmului, el il convinge pe The Flash sa creeze un al doilea eveniment Flashpoint pentru a reseta linia temporala dupa evenimentele foarte intunecate si tragice din acel Endgame-la nivel de batalie.

Din trailerul care insoteste acest anunt, Constantine pare sa plateasca pentru aceasta alegere si este prins in Casa Misterelor sale de o voce nevazuta care seamana foarte mult cu Batman-ul lui Jason O’mara, dar care este cel mai probabil Spectrul. Scenariul trasnit pare a fi o bucla temporala, Happy Death Day, o crima fericita care ii are ca protagonisti pe prietenii magici ai lui Constantine, Etrigan the Demon si Zatanna, cu imagini care amintesc foarte mult de viitorul film Doctor Strange in Multiversul nebuniei film MCU.

De asemenea, trailerul face ca aceasta aventura sa para ca va avea un ton mult mai usor in comparatie cu multe dintre filmele DCAMU, in special cu Razboiul Apokolips, iar acest scurtmetraj vede si revenirea lui Matt Ryan in rolul acestui erou mistic DC. Ryan a devenit sinonim cu acest rol inca de cand a debutat ca personaj in scurta serie din 2014 Constantine serial NBC. De atunci, el a aparut ca versiunea live action a personajului in Arrow, Batwoman, The Flash, si DC’s Legends of Tomorrow. De asemenea, el a dat voce personajului in universul DCAMU in filme precum Constantine: City of Demons, Justice League Dark, si filmul mentionat anterior Justice League Dark: Razboiul Apokolips.

Camilla Luddington si Ray Chase isi reiau rolurile din Razboiul Apokolips ca Zatanna si Etrigan, in timp ce Robin Atkin Downes si Damian O’Hare isi reiau rolurile din Constantine: City of Demons ca Negral si Chas. Noile adaugiri in distributie ii includ pe Grey Griffin si Lou Diamond Phillips in roluri necunoscute. Casa misterelor este regizat de Matt Peters, care a regizat recent adaptarea animata a filmului Injustice si este scrisa de Ernie Altbacker, care a scris adaptarea Batman: Hush.

Va fi foarte interesant de vazut daca aceasta va fi doar o revenire punctuala in acest univers special sau daca vor mai exista si alte scurtmetraje DCAMU in viitorul fanilor DC. Nu se stie cat de lunga va fi aceasta poveste centrata pe Constantine, dar este promovata ca fiind o poveste de „lungime extinsa”, asa ca asteptati-va sa fie mai lunga decat un scurtmetraj DC Showcase obisnuit, si este clasificata R pentru „violenta sangeroasa”. Scurtmetrajul va avea si un nou featurette DC Showcase: O poveste la un moment dat care se concentreaza asupra istoriei scurtmetrajelor DC Showcase. Puteti viziona trailerul complet, precum si sa vedeti mai jos ilustratia cutiei pentru aceasta lansare si puteti obtine Constantine: The House of Mystery atunci cand va ajunge atat pe Blu-ray, cat si pe digital 4K, pe 3 mai 2022.

Filmul „Kraven the Hunter” il distribuie pe Fred Hechinger din „The White Lotus” in rolul cameleonului

Hechinger il va interpreta pe fratele lui Kraven.

Similar Posts