Data de lansare a sezonului 2 din The Wilds dezvaluita pe Prime Video

Data de lansare a sezonului 2 din The Wilds dezvaluita pe Prime Video

Prime Video a dezvaluit ca ne vom intoarce in jungla cat mai curand, deoarece The Wilds va reveni pentru sezonul 2 in luna mai a acestui an. Data premierei serialului a fost dezvaluita dupa o vanatoare de comori pe Instagram, care a confirmat ca serialul tropical intortocheat se va intoarce in doar cateva luni.

The Wilds urmareste un grup de fete care raman blocate pe o insula misterioasa dupa un accident de avion suspect. Primul sezon al serialului le urmareste pe supravietuitoare incercand sa ramana in viata in timp ce cauta modalitati de a scapa de situatia lor disperata si de a se intoarce acasa. Bineinteles, tensiunea de a fi pierdute in mijlocul pustietatii le determina pe fete sa se lupte foarte mult. Sunt multe de decis atunci cand ai de-a face cu situatii mortale si resurse limitate, ceea ce inseamna ca grupul lupta, de asemenea, pentru a prelua controlul si a-i ghida pe toti ceilalti pe calea pe care o considera cea mai buna. si exact asta se afla in centrul marelui mister al serialului, pe masura ce telespectatorii isi dau seama incet-incet ca prabusirea avionului fetei face de fapt parte dintr-un experiment social despre leadership.

Finalul primului sezon din The Wilds a dezvaluit, de asemenea, ca acelasi experiment a fost reprodus cu un grup de baieti blocati intr-un loc la fel de pustiu. Se asteapta ca urmatorul sezon al serialului sa exploreze aventurile baietilor in jungla, aratand cum acest al doilea grup a supravietuit acelorasi adversitati. Din fericire, vom continua sa le urmarim si pe fete in timp ce se confrunta cu adevarurile pe care le-au descoperit in primul sezon si continua sa incerce sa supravietuiasca pe o insula esuata pana cand vor gasi in sfarsit o cale de iesire. Sa speram ca vom primi si niste raspunsuri despre unde se afla acum si ce s-a intamplat cu Martha.

Sezonul 2 din The Wilds va vedea revenirea distributiei principale a grupului de fete, printre care Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James si Sarah Pidgeon. in plus, grupul de baieti care va fi introdus in sezonul 2 il include pe Alex Fitzalan (The Society, Slender Man), Aidan Laprete, Charles Alexander, Miles Gutierrez-Riley, Nicholas Coombe (Pants on Fire), Reed Shannon, Tanner Ray Rook (Side Quest ), si Zack Calderon.

The Wilds este creata si produsa de Sarah Streicher, alaturi de Amy Harris, showrunnerul serialului, regretatul Jamie Tarses de la FanFare, si Dylan Clark si Brian Williams pentru Dylan Clark Productions. Este coprodus de Amazon Studios si ABC Signature, parte a Disney Television Studios.

Sezonul 2 din The Wilds are premiera exclusiv pe Prime Video de la Amazon pe 6 mai. Iata sinopsisul oficial pentru sezonul 2 al serialului The Wilds:

Al doilea sezon al serialului The Wilds va continua sa urmareasca chinul chinuitor al unui grup de adolescente esuate pe o insula pustie, iar ele nu au ajuns acolo din intamplare – au fost recrutate in secret intr-un experiment social elaborat. Noul sezon sporeste drama prin dezvaluirea faptului ca fetele nu sunt singurele care sunt studiate… exista un nou set de subiecti, o insula de baieti adolescenti, care trebuie sa lupte si ei pentru supravietuire sub privirea atenta a papusarului experimentului.

Recenzie la „The Wilds”: Nu exista spoilere, dar aceasta adaptare a adolescentilor de la Amazon la „Lost” este o calatorie captivanta.

De data aceasta, inca de la inceput, stim ca se intampla ceva ciudat cu insula.

Similar Posts