Data de lansare a sezonului 2 din The Amber Ruffin Show a fost anuntata

Data de lansare a sezonului 2 din The Amber Ruffin Show a fost anuntata

Serialul de noapte al Peacock’s late-night The Amber Ruffin Show se intoarce mai repede decat credeti. incepandu-si initial cel de-al doilea sezon in octombrie 2021, emisiunea a luat o pauza de iarna in decembrie si urmeaza sa revina pana la sfarsitul lunii februarie. The Amber Ruffin Show se va relua in cel de-al optulea episod al celui de-al doilea sezon.

Ruffin a intrat in istorie ca prima femeie afro-americana care a scris pentru un talk-show nocturn din SUA, cand si-a inceput stagiul la Late Night with Seth Myers. Ea a legat o prietenie rapida cu gazda si a aparut intr-o serie de scenete si segmente recurente pentru emisiune, mai ales „Amber’s Minute of Fury”, abordand subiecte exasperante, si segmentul „Jokes Seth Can’t Tell” al lui Myer, in care Ruffin si colega scriitoare Jenny Hagel prezentau glume riscante pe care Myers nu le putea face ca barbat alb si heterosexual. Pe langa faptul ca acum este gazda propriului ei talk-show, Ruffin inca mai scrie pentru Myers si apare in segmente care abordeaza subiecte rasiale si de actualitate.

The Amber Ruffin Show prezinta’ atitudinea inteligenta si sarcastica a lui Ruffin in timp ce abordeaza in mod fermecator stirile saptamanale. Adam Chitwood, de la Collider, a apreciat emisiunea ca fiind „una dintre cele mai bune emisiuni noi de noapte din ultima vreme”, un sentiment clar impartasit de public si de critici. The Amber Ruffin Show este prima emisiune de noapte pe streaming care a primit o nominalizare la categoria „Outstanding Writing on a Variety Series” la Premiile Primetime Emmy. Ruffin a primit, de asemenea, mai multe nominalizari la Writer’s Guild of America.

THE AMBER RUFFIN SHOW – „25 septembrie 2020”, episodul 101 – in imagine: (de la stanga la dreapta) Amber Ruffin, Tarik Davis – (Foto: Virginia Sherwood/Peacock)

„Suntem atat de incantati sa revenim cu episoade complet noi ale emisiunii The Amber Ruffin Show!” Ruffin a declarat: „Fiecare emisiune este un nou motiv pentru a fi recunoscator si a bea o margarita”. Ruffin, Myers, Hagel actioneaza fiecare ca producatori executivi pentru emisiunea nocturna, alaturi de Mike Shoemaker. Hagel actioneaza in calitate de scenarist-sef al emisiunii, iar din echipa fac parte Ruffin, Corin Wells, Ian Morgan, Nnamdi Ngwe, Mike Poole, Patrick Rowland, Zackery Stephens, Michael Harriot, Erica Buddington si Jill Twiss. Sezonul unu, alcatuit din treizeci si cinci de episoade, este disponibil in prezent pentru streaming, alaturi de primele sapte episoade din sezonul doi.

Noile episoade ale talk-show-ului apreciat de critici vor ajunge pe streamer vineri, 25 februarie. Emisiunea va fi difuzata saptamanal pe aceasta platforma.

Exclusiv: Clipul „Asking For It” dezvaluie urmarile jocului murdar al Vanessei Hudgens

in film mai joaca Kiersey Clemons, Alexandra Shipp, Radha Mitchell, Luke Hemsworth si Gabourey Sidibe.

Similar Posts