Data de lansare a sezonului 2 din Owl House a fost dezvaluita pe Disney Channel

Data de lansare a sezonului 2 din Owl House a fost dezvaluita pe Disney Channel

Va reveni alaturi de „Amphibia”, un alt serial de animatie popular de la Disney Channel.

Disney Channel The Owl House a primit oficial o data de premiera pentru sezonul 2, 19 martie. Creatoarea serialului, Dana Terrace, a confirmat vestea prin intermediul contului ei de Twitter. Acesta va fi primul episod nou de la inceputul pauzei serialului, in august anul trecut. Sezoanele 1 si 2A sunt disponibile in prezent pe Disney+.

Tweetul lui Terrace despre anunt continea un desen de sarbatoare cu Luz si King, cu mentiunea „Casa Bufnitelor s-a intors!”. De asemenea, ea a mentionat in nota ca noul sezon va putea fi gasit doar pe Disney Channel. Textul Tweet-ului spune „LEAKS BE DAMNED! OWL HOUSE IS BACK BABY!” si a precizat ca se va intoarce alaturi de un alt show popular de la Disney, Amphibia.

Lansat initial in 2020, sezonul unu al serialului de televiziune animat fantasy Disney Casa Bufnitei o urmareste pe Luz Noceda, o fetita dominicano-americana din Gravesfield, Connecticut, care evita sa mearga intr-o tabara de vara de detentie pentru minori si se trezeste in schimb intrand intr-un portal catre o lume complet diferita. Ea se afla pe lantul de insule ciudate si magice cunoscut sub numele de Insulele Fierbinti, unde intalneste o vrajitoare neortodoxa pe nume Eda si pe colegul ei de camera King. Cu noua ei familie alaturi, Luz isi urmareste visul de a deveni vrajitoare, in ciuda lipsei ei de abilitati magice. Sezonul doi urmareste trio-ul in timp ce incearca sa o trimita pe Luz inapoi in casa ei umana, descoperind in acelasi timp mai multe despre ei insisi si despre misterele din spatele lumii lor pe parcurs.

Serialul a fost laudat pentru reprezentarea comunitatii LGBT+. Spectacolul prezinta mai multe personaje care se incadreaza in diverse categorii ale grupului, cea mai evidenta fiind relatia romantica confirmata dintre Luz si Amity. Emisiunea a fost nominalizata la premiul GLAAD Media Award for Outstanding Kids and Family Programming si a castigat un premiu Peabody Award in Children’s and Youth Programming pentru ca a dezvoltat un mediu sigur si incluziv pentru copiii queer care isi exploreaza creativitatea in 2021.

Casa Bufnitei beneficiaza de talentul actoricesc al lui Sarah-Nicole Robles in rolul Luz Noceda; Elizabeth Grullon in rolul Camila, mama lui Luz; Wendie Malick in rolul Eda Clawthorne. Alex Hirsch interpreteaza doua roluri in serial: unul in rolul colegului de camera al demonului, King, iar al doilea in rolul demonului casei numit Hooty.

Asteptati continuarea The Owl House in luna martie a acestui an pe Disney Channel. De asemenea, urmariti noul desen dragut si anuntul facut de Terrace in tweet-ul de mai jos:

Dana Terrace, creatoarea „The Owl House”, si Ricky Cometa, director artistic, despre povestea lor fantastica

Aflati mai multe despre proiectul original al lui King, despre un „paianjen-unicorn” care nu a ajuns niciodata sa existe si despre cum intra in povestea fantastica cadavrul unui titan mort.

Similar Posts