Data de lansare a sezonului 2 din 30 de monede este stabilita pentru 2023

Data de lansare a sezonului 2 din 30 de monede este stabilita pentru 2023

HBO a anuntat ca a dat unda verde unui al doilea sezon al serialului spaniol de mister si horror 30 Coins este pe drum. Sezonul de opt episoade va debuta in 2023, iar filmarile principale vor incepe in aceasta luna.

Anuntul vine prin intermediul unui trailer nou-nout pe canalul oficial de YouTube al HBO Max. Primul sezon a avut premiera pe serviciul de streaming in noiembrie 2020 si l-a urmarit pe parintele Padre Vergara, interpretat de Eduard FernГЎndez, un preot cazut in dizgratie care incearca sa isi refaca viata dupa ce este exilat in orasul Pedraza din Spania. Dupa finalul violent al sezonului precedent, au existat multe intrebari care se invarteau in jurul lui Vergara, iar acest trailer raspunde cel putin la una dintre ele: este in viata si are niste treburi de rezolvat.

Trailerul se deschide in Pedraza, orasul fiind gol si in descompunere. Trailerul il gaseste in cele din urma pe un locuitor, Vergara, in timp ce se plimba prin orasul in putrefactie. Trailerul se incheie cu el intorcandu-se cu fata la camera, dezvaluind cicatricile faciale, reflectand concluzia brutala a primului sezon. „Daca primul sezon a fost adunarea norilor de furtuna, cel de-al doilea va fi vartejul care precede o furtuna epica. Personajele sunt implicate intr-o intriga infernala, in care moartea si invierea sunt doua fete ale aceleiasi monede”, a declarat intr-un comunicat directorul serialului, ГЃlex de la Iglesia.

30 de monede este regizat de ГЃlex de la Iglesia si co-scris de de la Iglesia si Jorge GuerricaechevarrГ­a. Pe langa rolul de regizor si co-scenarist, de Iglesia este si producator executiv al Pokeepsie Films, alaturi de Carolina Bang. Steve Matthews, Miguel Salvat si Antony Root sunt, de asemenea, producatori executivi pentru HBO Max. Serviciile de productie pentru cel de-al doilea sezon al 30 de monede sunt asigurate de Anciana Milenaria S.L., o companie Pokeepsie Films. Alaturi de FernГЎndez, in serial mai joaca Miguel ГЃngel Silvestre si Megan Montaner in rolurile primarului din Pedraza, Paco, si, respectiv, al medicului veterinar al orasului, Elena. Al doilea sezon al serialului 30 monede va fi filmat in Spania, Italia, SUA, Franta si Marea Britanie.

Al doilea sezon al serialului 30 Coins va avea premiera la HBO Max in 2023, iar filmarile principale vor incepe la sfarsitul acestei luni. Puteti vedea mai jos noul trailer de anunt, precum si citi descrierea oficiala a viitorului sezon al doilea al serialului horror misterios.

Cei mai multi dintre locuitorii din Pedraza si-au pierdut mintile, fiind internati intr-un spital de psihiatrie. Elena zace in coma pe un pat de spital din Madrid; Paco, distrus de remuscari, incearca sa aiba grija de ea. in timp ce oroarea creste in jurul lor, grupul nostru de eroi trebuie sa infrunte un nou inamic. Cineva atat de pervers incat pana si diavolul se teme de el. Dar cum ramane cu parintele Vergara? A murit, impreuna cu dusmanul sau, cardinalul Santoro? Unde se ascund, sufletele torturate?

Descompunerea trailerului ‘Jurassic World Dominion’: De ce trebuie intotdeauna sa fie mai mare?

Vor cadea oamenii la baza lantului trofic?

Similar Posts