Data de lansare a filmului The Cabin in the Woods 4K Blu-ray a fost dezvaluita

Data de lansare a filmului The Cabin in the Woods 4K Blu-ray a fost dezvaluita

Debutul regizoral al lui Drew Goddard, filmul meta horror The Cabin in the Woods, primeste o lansare 4K Ultra HD, Blu-ray, Digital Best Buy Exclusive SteelBook de la Lionsgate. Noul set va putea fi achizitionat la pretul de 27,99 dolari pe 19 aprilie si poate fi precomandat aici. Lansat in 2012, The Cabin in the Woods a lansat cariera de regizor a lui Goddard, devenind rapid un hit cult. Filmul l-a avut in rolul principal pe Chris Hemsworth, alaturi de Kristen Connolly, Anna Hutchinson, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins si Bradley Whitford.

Co-scris de Joss Whedon, filmul a rasturnat tropiile horror si SF si a oferit un comentariu social puternic, oferind in acelasi timp senzatii tari de gen. Filmul a avut incasari de peste 65 de milioane de dolari in intreaga lume, la un buget de 30 de milioane de dolari, si a fost lansat cu recenzii solide, care au laudat premisa de inalta conceptie si regia lui Goddard.

De atunci, regizorul a mai regizat inca un film, mashup-ul de gen la fel de bine primit Bad Times at the El Royale, care l-a avut, de asemenea, pe Hemsworth intr-un rol deosebit de memorabil. Dar, poate cel mai impresionant, a obtinut o nominalizare la Oscar pentru ca a scris blockbusterul lui Ridley Scott din 2015 The Martian. De asemenea, a creat serialul de succes de pe Netflix Daredevil, care va trece de la un streamer la altul luna viitoare, si a scris episoade din seriale precum Lost, Buffy the Vampire Slayer si Alias. Cel mai recent, a fost atasat pentru a-i ajuta pe regizorii Phil Lord si Christopher Miller sa descifreze povestea pentru Hail Maryun thriller spatial care va fi ecranizat dupa un roman de Andy Weir si care il va avea ca protagonist pe Ryan Gosling.

Goddard si Hemsworth nu sunt singurii Cabana din padure alumni sa izbucneasca dupa lansarea filmului; anul trecut, Kranz si-a facut debutul ca scenarist si regizor cu drama aclamata de criticile de specialitate Mass.

Iata o lista a caracteristicilor speciale pentru viitoarea lansare:

1. Comentariu audio cu scenaristul-regizor Drew Goddard si scenaristul-producator Joss Whedon

2. 3. We Are Not Who We Are: Making The Cabin in the Woods

3. Teroare primara: Efecte vizuale

4. O armata de cosmaruri: Machiaj si efecte animatronice

5. The Secret Secret Stash

6. intrebari si raspunsuri la Wondercon

7. Trailerul cinematografic

Iata mai multe specificatii tehnice pentru viitoarea lansare:

Format 4K: 2160p Ultra High Definition Ultra High Definition 16Г—9 Widescreen

4K Audio: Engleza Dolby Atmos, Spaniola 5.1 Dolby Audio, Franceza 5.1 Dolby Audio, Engleza 2.0 Dolby Audio optimizat pentru auditie nocturna

Format Blu-ray: 1080p High Definition 16Г—9 Widescreen

Blu-ray Audio: Engleza 7.1 DTS-HD Master Audio 7.1 DTS-HD Master Audio

Puteti vedea mai bine coperta aici si puteti citi sinopsisul oficial mai jos:

Un grup de cinci colegi de facultate, un grup de cinci prieteni de facultate, fura pentru un weekend de desfrau intr-o cabana izolata la tara, doar pentru a fi atacati de creaturi supranaturale oribile intr-o noapte de teroare si varsare de sange fara sfarsit. Va suna cunoscut? Asteptati. Pe masura ce adolescentii incep sa manifeste comportamentul standard al filmelor de groaza, un grup de tehnicieni dintr-o camera de control analizeaza si, uneori, chiar controleaza fiecare miscare pe care o fac copiii ingroziti! Cu eforturile lor zadarnicite continuu de un „ochi in cer” atotputernic, mai au ei vreo sansa de scapare?

Cele mai bune filme Slasher ale secolului 21 de pana acum

Avem satire, bucle temporale, thrillere sociopolitice si multe altele!

Similar Posts