Data de lansare a filmului Nightmare Alley 4K Blu-ray a fost stabilita pentru luna martie

Data de lansare a filmului Nightmare Alley 4K Blu-ray a fost stabilita pentru luna martie, cu continut bonus

Thrillerul psihologic nominalizat la Oscar al lui Guillermo del Toro, Nightmare Alley, va fi disponibil pe Digital pe 8 martie, iar versiunile 4K Ultra HD, Blu-ray si DVD vor fi disponibile mai tarziu in cursul lunii, pe 22 martie. Filmul este, de asemenea, disponibil pentru streaming pe Hulu si HBO Max chiar acum.

Plasat in anii 1940, filmul lui Del Toro Nightmare Alley este un thriller psihologic neo-Noir bazat pe romanul cu acelasi nume al autorului William Lindsay Gresham. Filmul spune povestea lui Stanton Carlisle, un carnavalist devenit escroc, care isi foloseste abilitatile sale de inselaciune si inselaciune, invatate de la colegii sai de carnaval – Pete, un mentalist terminat, si sotia sa clarvazatoare Zeena, pentru a jefui bogatasii newyorkezi de banii lor. Dupa ce se intalneste cu un psihiatru misterios, el planuieste cea mai mare inselatorie a sa de pana acum, implicand un magnat periculos.

Filmul ii are in distributie pe Bradley Cooper in rolul lui Stanton Carlisle, Cate Blanchett in rolul doctorului Lilith Ritter, Toni Collette in rolul Zeenei Krumbein, Willem Dafoe in rolul lui Clem Hoatley, Richard Jenkins in rolul lui Ezra Grindle, Rooney Mara in rolul lui Molly Cahill, Ron Perlman in rolul lui Bruno, Mary Steenburgen in rolul Felicia Kimball si David Strathairn in rolul lui Pete Krumbein. Filmul a fost regizat de Del Toro, iar J. Miles Dale, Cooper si Del Toro au fost producatori. Nathan Johnson a compus muzica filmului, iar Del Toro si Kim Morgan au scris scenariul.

Caracteristicile bonus asteptate pentru film includ:

  • „Del Toro’s Neo-Noir” – regizorul si distributia discuta despre lumea filmului Nightmare Alley, cu Del Toro dezvaluind abordarea sa fata de filmul noir si modul in care amesteca cinematografia clasica cu povestile moderne.
  • „Beneath the Tarp” – aceasta incursiune in culisele filmului se concentreaza pe designerul de productie Tamara Deverell si pe echipa sa despre modul in care au creat lumea bizara si elementele vizuale pentru o inalta societate Art Deco aurita unica. De asemenea, se va explora modul in care aceste desene s-au imbinat cu viziunea lui Del Toro asupra filmului.
  • „What Exists in the Fringe” – acest reportaj se concentreaza pe designul costumelor si pe simbolism, in timp ce designerul de costume Luis Sequeira detaliaza colaborarea sa cu Del Toro.

Aleea cosmarurilor a fost nominalizat la patru premii Oscar, inclusiv la categoria „Cel mai bun film”. Alte nominalizari includ opt premii Critics’ Choice Awards, BAFTA, SDSA, MPSE, ADG, CDG, VES si WGA, precum si un premiu Screen Actors Guild pentru Blanchett la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar”.

Iata trailerul oficial pentru Nightmare Alley:

Cititi mai jos sinopsisul oficial:

Cand carismaticul, dar fara noroc, Stanton Carlisle se ataseaza de clarvazatoarea Zeena si de sotul ei, Pete, un mentalist invechit, la un carnaval ambulant, el creeaza un bilet de aur spre succes, folosind aceste cunostinte nou dobandite pentru a insela elita bogata a societatii newyorkeze din anii 1940. Cu virtuoasa Molly alaturi de el, Stanton planuieste sa escrocheze un magnat periculos cu ajutorul unui psihiatru misterios, care ar putea fi cel mai formidabil adversar al sau de pana acum.

Unde puteti urmari toate nominalizarile la premiile Oscar 2022

Prindeti din urma premiile Oscar din acest an din confortul casei dvs.

Similar Posts