Data de deschidere pentru Guardians Of The Galaxy Cosmic Rewind de la Disney

Data de deschidere pentru Guardians Of The Galaxy Cosmic Rewind de la Disney, dezvaluita probabil intr-un tweet sters

in galaxia de parcuri Disney World, Epcot a trecut prin cateva schimbari masive si foarte necesare. Unul dintre aceste straturi proaspete de vopsea proverbiala a fost constructia de Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, o experienta de coaster nou-nouta care promite sa ii uimeasca pe vizitatorii parcului odata ce se va deschide. Pana in acest moment, pentru debutul sau a fost specificata o perioada vaga de vara, datorita anuntului surpriza de anul trecut ca Nova Prime, interpretata de Glenn Close, va fi co-protagonista in aceasta atractie. Cu toate acestea, datorita unui tweet sters recent, data deschiderii ar putea fi dezvaluita; si este mai devreme decat ati crede.

DSNY Newscast a aflat despre potentialul debut in weekendul Memorial Day, datorita unui tweet al directorului de afaceri corporative al Disney, Geoff Morrell. Facand ravagii despre noua atractie de la Epcot, Morrell parea initial sa desparta cortina cu o data de deschidere. Cu toate acestea, acel tweet original a fost sters si reformulat in mesajul pe care il puteti citi in prezent pe Twitter-ul lui Geoff Morrell:

Vezi mai multe

Daca va uitati putin mai atent la acel Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind puteti vedea ca este posibil ca potentiala data de lansare sa nu fi fost singurul motiv pentru care acest tweet a disparut. Pe langa ipotetica sa varsare de fasole, Geoff Morrell a etichetat din greseala contul de parodie Epcot Centre atunci cand a impartasit nota sa de entuziasm. Greseala sau nu, un weekend de deschidere de Memorial Day ar fi probabil un lucru pe care fanii Epcot ar fi absolut incantati sa il confirme.

in ultimii ani, Comunitatea prototipurilor experimentale de maine a navigat pe o mare agitata. Constructia si renovarea parcului au inchis un numar bun de foste atractii si atractii, lasand o selectie foarte limitata de delicii in functiune in acest moment. Deschiderea Space 220, care a provocat cozi de asteptare, a fost probabil ultimul moment de entuziasm masiv pe care l-a vazut parcul, sau cel putin a fost cea mai recenta atractie oficiala care a provocat un asemenea haos. Ar fi un moment fantastic pentru a anunta deschiderea unei noi atractii in lucru, deoarece sa astepti la o coada de 7 ore pentru o galeata de popcorn Figment nu este la fel de distractiv.

Ar trebui sa Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind sa se deschida de Ziua Memoriala, ar avea si un alt scop promotional. Avand in vedere ca cel de-al treilea film din franciza solo Marvel a lui James Gunn va avea premiera pe 5 mai 2023, debutul acestei noi atractii in-canon cu aproximativ un an inainte ar fi o modalitate fantastica de a tine fanii in discutie intre timp. Toata agitatia din jurul acestei atractii cu siguranta nu face ca aceasta asteptare sa fie mai usor de discutat, deoarece Geoff Morrell nu este singura roata mare de la Disney care a calarit in aceasta atractie.

Presedintele Walt Disney World, Jeff Vahle, a apucat sa faca o tura in luna decembrie a anului trecut, si chiar si el a fost uimit de ceea ce a trait. Este bine de stiut ca parerea despre aceasta noua cursa de senzatii tari este la fel de entuziasmata ca intotdeauna, chiar daca este in fisa postului pentru Vahle si Morrell sa vorbeasca despre ea pana cand Nova Corps se intoarce acasa. Daca aceasta odisee va esua sau va zbura va depinde de fani, care ar putea avea ocazia sa experimenteze pe bune un blockbuster de vara Marvel in 2022.

incepand de acum, Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind este programata sa se deschida la un moment dat in aceasta vara, la Epcot. Pentru senzatii tari cu o data de lansare ceva mai concreta, consultati lista completa a lansarilor din 2022 si planificati-va urmatoarea aventura la cinema. Cu toate acestea, fanii MCU vor dori sa fie foarte atenti la lista viitoarelor filme Marvel, deoarece acest univers poate fi propriul sau rollercoaster pe care trebuie sa-l urmaresti uneori.

Similar Posts