Danny DeVito este Wolverine in uimitorul Doctor Strange 2 Fan Edit

Danny DeVito este Wolverine in uimitorul Doctor Strange 2 Fan Edit

Leon Bennett / Getty Images

Trailerul din acest weekend de la Super Bowl pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei a aruncat in aer internetul prin dezvaluirea revenirii lui Patrick Stewart in rolul Profesorului X. Chiar daca i-am auzit doar vocea, ramificatiile unui cameo al lui Charles Xavier in film sunt uriase, deoarece deschide calea pentru mai multi mutanti care vor urma. Evident, unul care se afla chiar in capul listei este Wolverine.

Dar, avand in vedere ca Hugh Jackman a confirmat in repetate randuri ca a terminat definitiv cu rolul, Marvel va trebui sa gaseasca pe cineva nou pentru a da viata antieroului nemuritor in MCU. si acest uimitor Doctor Strange 2 dezvaluie sugestia perfecta. Da, singura persoana care i-ar putea lua locul lui Jackman este Danny DeVito, un om puternic.

BossLogic a realizat acest montaj hilar al lui DeVito. It’s Always Sunny in Philadelphia de DeVito, Frank Reynolds, oferindu-i comediantului si actorului veteran gheare de Adamantium si o tunsoare ca a lui Logan. „Need”, a fost legenda simpla pe care artistul a dat-o postarii sale pe Twitter.

DeVito a fost de ceva vreme alegerea preferata in gluma pentru Wolverine din MCU, deoarece, in mod ironic, este probabil mai apropiat de personajul original din benzile desenate decat a fost Jackman. Evident, este putin probabil ca Marvel sa il distribuie pe actorul in varsta de 77 de ani pentru a-l interpreta pe Logan cu norma intreaga, dar pentru un scurt cameo intr-un film de crossover ocupat precum Doctor Strange in Multiversul nebuniei? Ei bine, bine, este inca putin probabil, dar nu se stie niciodata. S-au intamplat lucruri mai nebunesti in acest univers. Probabil ca da.

Ceea ce putem spune este ca se pare ca Xavier nu va fi singurul personaj X-Men care va aparea in DS2. Fanii par convinsi ca Deadpool al lui Ryan Reynolds poate fi zarit pe afisul filmului. si mai sunt toate acele teorii despre Namor, care este si el un mutant. Dupa ani de asteptare, asadar, X-Men se intorc in sfarsit acasa in Doctor Strange in Multiversul nebuniei, care se va lansa in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts