Danielle Brooks explica lupta lui Adebayos cu acel jurnal

Danielle Brooks explica lupta lui Adebayos cu acel jurnal

[Nota redactiei: Urmatoarele randuri contin spoilere pentru Peacemaker, sezonul 1, episodul 5, „Monkey Dory.”]Am avut deja placerea de a o avea pe Jennifer Holland la Collider Ladies Night, dar un episod pentru a celebra Peacemaker pur si simplu nu este suficient. Avand in vedere ca episodul final al serialului, „It’s Cow or Never”, va putea fi urmarit maine pe HBO Max, vom pastra Peacemaker cu un episod din Ladies Night cu insasi Adebayo, Danielle Brooks.

La inceputul emisiunii, Adebayo este reticenta in a se alatura grupului de lucru al Proiectului Butterfly. Avand nevoie de un loc de munca pentru a-si intretine familia, Adebayo este de acord sa accepte misiunea din partea mamei sale, Amanda Waller (Viola Davis). Pe parcurs, ea se apropie de Peacemaker al lui John Cena, reusind sa-i castige increderea si chiar sa-l incurajeze sa se schimbe in bine. Cu toate acestea, atunci cand mama ei insista sa planteze un jurnal fals in casa lui Peacemaker, Adebayo trebuie sa-si dea seama unde ii este loialitatea – isi va trada prietenul sau nu va asculta ordinele mamei sale?

Maine vom avea pentru voi conversatia completa a lui Brooks din Collider Ladies Night, care va cuprinde calatoria ei de la Julliard la Peacemaker, dar mai intai, un scurt fragment din interviu despre acest complex ritm de performanta. Unde anume se afla capul lui Adebayo in acel moment? Brooks nu are ocazia sa explice prin dialog cum se simte in legatura cu actiunile sale. in schimb, asistam la o avalansa de expresii contradictorii. Exista o oarecare determinare, dar exista si cateva sclipiri puternice de regret. Cum anume a reusit Brooks sa gaseasca echilibrul potrivit de emotii pentru aceasta scena? Iata ce a spus:

„Era exact asta, aceasta lupta interioara prin care trecea. si cred ca ceea ce imi tot trece prin minte este ca ai aceasta persoana cu care te conectezi si care, in sfarsit, s-a deschis fata de tine in vecinatatea ta, dar ai si istoria mamei tale in minte. E o lupta intre ceea ce e bine si ceea ce e rau. E ca si cum as avea in fata mea aceasta persoana care tocmai mi-a facut aceasta bautura, chiar daca a fost oribila [rade], si care s-a deschis fata de mine, iar apoi este mama mea.”

Adebayo are acea capacitate remarcabila de a se conecta cu aproape toata lumea din grupul operativ, dar nu se poate nega faptul ca relatia ei cu Peacemaker este una dintre cele mai incurajatoare din grup. Este zdrobitor sa descoperi ca l-a tradat in felul acesta. Dar, determinarea de a multumi un parinte este foarte puternica. Brooks a continuat:

„Cred ca toti avem chestia asta; vrei sa faci ce trebuie cu parintii tai. Vrei ca ei sa fie mandri de tine. Vrei sa-i faci mandri, asa ca asta a fost acea lupta interna cu jurnalul si apoi incercarea de a-i indrepta greseala dupa aceea. Este ca si cum ai construi aceasta incredere pentru a o distruge pur si simplu, dar, din fericire, exista oportunitati de a te rascumpara, si cred ca despre asta este vorba si aici, despre rascumparare.”

Sarah Silverman isi revizuieste cariera, de la „SNL” la colaborarea cu Jennifer Lopez in „Marry Me

Silverman explica, de asemenea, cum sprijinul tatalui ei a facut diferenta atunci cand era la inceput de drum.

Similar Posts