Creatorul lui Deadpool

Creatorul lui Deadpool, din ce in ce mai nerabdator pentru debutul in MCU al lui X-Men si Fantastic 4

Rob Liefeld, creatorul lui Deadpool, s-a saturat sa astepte ca benzile desenate din copilaria sa sa aiba in sfarsit premiera in Universul Cinematografic Marvel.

in 2019, Disney a achizitionat 20th Century Fox. Achizitia a facut posibil ca proprietati Marvel valoroase precum X-Men, Fantastic Four si chiar Deadpool sa coexiste cu personaje precum Dr. Strange, Thor si Ant-Man in MCU (odihneasca-se in pace Iron Man, Black Widow si OG Captain America).

„Tot ceea ce v-au aratat in Black Widow este epoca de bronz a benzilor desenate”, a declarat Liefeld intr-un podcast recent The Big Thing. El se referea la filmul thriller de spionaj din 2021 din MCU cu Scarlett Johansson in rolul titularului Black Widow si la modul in care, in opinia sa, s-a inspirat in mare parte din epoca benzilor desenate care s-a intins din 1970 pana in 1985.

„in 2021, avem [Epoca de bronz in MCU], care este copilaria mea, si ma tot intrebam: „Putem avea doar X-Men? Dati-ne doar ceea ce ne dorim’. Ceea ce vreau este, vreau sa vad Fantastic Four, vreau sa-i vad pe X-Men”, a continuat Liefeld.

Liefeld si-a exprimat o mare admiratie pentru Ryan Reynolds si pentru modul in care acesta a gestionat filmele de benzi desenate in care a jucat si pe care le-a produs, filmul din 2016 Deadpool si din 2018 Deadpool 2. Dar acum, acum ca Disney detine si drepturile pentru Deadpool, el si-a exprimat ingrijorarea daca Casa soricelului poate gestiona in mod corespunzator antieroul clasificat R.

Liefeld spera ca, in loc ca Disney sa incerce sa faca propria incercare de reimaginare a personajului pentru MCU, care nu a lansat niciodata un film cu o clasificare mai mare de PG-13 (spre deosebire de ambele Deadpool ), creatorul cartii de benzi desenate a declarat ca spera ca studioul sa nu-i mai stea in cale lui Reynold.

Similar Posts