Coperta Aprilie 2022 devine Vintage pentru Ti Wests X

Coperta Aprilie 2022 devine Vintage pentru Ti Wests X

Fangoria a dezvaluit urmatoarea coperta pentru Collider. Pentru editia din aprilie 2022, revista care celebreaza horror-ul merge pe vintage si ofera o coperta cu tema anilor ’70, care evoca atat anul in care a debutat lunga publicatie periodica, cat si noul film al lui Ti West X, care are loc in 1979. Foarte asteptat, filmul marcheaza revenirea regizorului la filmele de groaza de la filmul din 2013 The Sacrament. X are premiera in cinematografe pe 18 martie.

Fanii lui West care sunt nerabdatori sa vada noul sau film vor fi, de asemenea, bucurosi sa afle ca numarul din aprilie al revistei Fangoria contine un interviu in profunzime cu regizorul, care vorbeste deschis despre timpul petrecut departe de cinematografia de gen si ofera detalii despre cel mai nou film al sau. El impartaseste, de asemenea, povesti din timpul lucrului cu Jenna Ortega, care se afla pe coperta numarului din aprilie.

Dar nu numai X va ajunge in cinematografe: coperta revistei FANGORIA prezinta si cartea lui Robert Eggers (The Witch), urmatorul film The Northman, care ii are in distributie pe Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy si Ethan Hawke. Numarul va aborda, de asemenea, efectele speciale ale Jurassic Wolrd: Dominion, al carui trailer a debutat saptamana trecuta si care ii va reuni pe membrii distributiei originale Sam Neill, Laura Dern si Jeff Goldblum.

De asemenea, Fangoria a impartasit cu Collider si alte aspecte importante pe care va puteti astepta sa le vedeti in numarul din aprilie. Le puteti verifica mai jos:

  • Veteranul Fango Abbie Bernstein se intoarce in paginile noastre pentru a discuta despre FX-ul practic din centrul celui mai recent capitol din Jurassic World saga, Dominion.
  • Fango sarbatoreste, de asemenea, magia FX-ului practic cu un articol despre legendarul pionier FX Phil Tippett si despre calatoria sa de zeci de ani pentru a aduce capodopera sa stop-motion Mad God sa se realizeze.
  • Fanii il pot recunoaste pe Joe Lo Truglio pentru abilitatile sale comice in Brooklyn Nine-Nine, Wet Hot American Summer, si Reno 911!, dar in acest numar, Joe ne prezinta o prima imagine a debutului sau regizoral, filmul horror PTSD, care nu este deloc amuzant. Outpost.
  • Regizorul Timo Tjahjanto este la fel de cunoscut atat pentru actiunea sa de actiune, cat si pentru horror-ul sau tulburator; Fango vorbeste cu regizorul despre aceasta linie neclara cu munca sa.
  • Caini soldati implineste 20 de ani, iar pentru a comemora aceasta piatra de hotar, vorbim cu realizatorii din spatele filmului britanic de actiune horror, care ne impartasesc fotografii inedite din film.
  • „Gateway horror” este o sintagma foarte populara in aceste zile, iar cineastul Tibor TakГЎcs vorbeste despre inspiratiile incantatoare din spatele unuia dintre filmele fundamentale din acest canon, bine intitulat The Gatecare, de asemenea, isi sarbatoreste cea de-a 35-a aniversare in aceasta primavara.

Publicata pentru prima data in 1979, Fangoria este o revista care celebreaza filmele de groaza inca de la inceputurile sale si este publicata si in prezent sub forma de trimestrial tiparit. Revista a acoperit clasici ai genului horror precum Poltergeist si Evil Dead, iar site-ul lor web acopera, de asemenea, saptamanal tot ce tine de groaza.

Fanii care isi doresc exemplare cu aspect de epoca ale revistei Fangoria au timp pana pe 15 martie sa se aboneze la revista. Fangoria a anuntat, de asemenea, ca noii abonati pot economisi 25% din pretul unui abonament pe un an, folosind codul FANGO25X la finalizarea comenzii pe site-ul Fangoria.

Puteti vedea mai jos coperta numarului din aprilie al revistei Fangoria:

Trailerul „X” al A24 si Ti West dezvaluie un film de groaza despre o filmare de film pentru adulti

Copii, este clasificat R pentru „violenta sangeroasa puternica si sange, continut sexual puternic, nuditate grafica, consum de droguri si limbaj”.

Similar Posts