Compozitorul Succession a fost ales pentru a compune coloana sonora a seriei Rogue One Prequel

Compozitorul Succession a fost ales pentru a compune coloana sonora a seriei Rogue One Prequel

Muzica este o componenta la fel de importanta a Star Wars ca oricare alta, si se pare ca Andor a gasit persoana potrivita pentru a da show-ului sunetul sau caracteristic. Potrivit Film Music Reporter, seria originala Disney+ a apelat la compozitorul Nicholas Britell pentru a scrie coloana sonora a serialului. in timp ce Britell a realizat mai ales partituri pentru filme, inclusiv pentru lansari recente de mare renume precum Don’t Look Up si Cruella, el are experienta si in lumea televiziunii, compunand coloana sonora pentru drama foarte apreciata de la HBO Succession.

Intrand in rolul de compozitor, Britell are de umplut niste pantofi emblematici. Legendarul compozitor John Williams este, bineinteles, prima persoana la care multi se gandesc atunci cand isi imagineaza partiturile pentru Star Wars, iar multe dintre motivele compuse de el au fost preluate in partiturile altor Star Wars proprietati. in mod special, insa, partitura pentru Rogue One, la care Andor este un prequel, nu a fost compusa de Williams, ci de foarte prolificul Michael Giacchino.

Intriga din Andor este inca in mare parte ascunsa, desi a fost dezvaluit faptul ca seria este plasata cu cinci ani inainte de Rogue One. il are in rol principal pe Diego Luna in rolul principal al capitanului Cassian Andor, un spion al Aliantei Rebelilor. Nici el nu este singurul care se intoarce in rebeliunea impotriva Imperiului. intr-un raport anterior, Luna a dezvaluit ca publicul va vedea „cu siguranta cateva fete familiare”. Unele dintre aceste fete familiare includ Genevieve O’Reilly, care se va intoarce in rolul liderului rebel Mon Mothma, impreuna cu Forest Whitaker in rolul liderului partizan Saw Gerrera.

O voce familiara care nu se va face auzita – cel putin deocamdata – este Alan Tudyk in rolul droidului sarcastic K-2SO. Desi K-2 si Cassian pareau inseparabili in Rogue One, se pare ca, la inceput, capitanul rebel va trebui sa se descurce fara droidul imperial reprogramat de incredere. Dar niciodata sa nu spui niciodata. Dupa cum a declarat Tudyk pentru Collider: „Ei il filmeaza chiar acum, eu nu sunt in el. Dar, daca ramane in emisie, daca povestile continua sa fie spuse, voi ajunge acolo.”

sansele ca K-2 sa reapara recent au crescut semnificativ. Potrivit unui interviu cu Stellan SkarsgArd, care joaca un rol necunoscut in Andor, serialul se va intoarce pentru a filma cel de-al doilea sezon in toamna. Deocamdata, nu se stie daca cel de-al doilea sezon va impartasi durata preconizata a primului sezon, de 12 episoade.

in prezent, nu exista o data de lansare pentru Andor.

‘Knock at the Cabin’: Rupert Grint si Nikki Amuka-Bird se alatura urmatorului film al lui M. Night Shyamalan

Misterul horror va fi lansat la inceputul anului viitor.

Similar Posts