Colin Farrell spune ca Warner Bros. nu l-ar fi lasat pe Pinguin sa fumeze in "The Batman

Colin Farrell spune ca Warner Bros. nu l-ar fi lasat pe Pinguin sa fumeze in „The Batman

Atat Colin Farrell, cat si Matt Reeves au explicat ca Oswald Cobblepot nu este neaparat Pinguinul pe care il cunoastem si il iubim in The Batman inca, dar arcul sau va culmina in cele din urma cu consolidarea reputatiei sale ca fiind una dintre cele mai temute figuri ale lumii interlope din Gotham City.

Putem presupune cu siguranta ca vom vedea o multime de chipul frumos al lui Farrell ingropat sub un munte de proteze in anii urmatori, dupa ce personajul a fost anuntat pentru un serial spinoff HBO Max, si, desi ar putea ajunge sa invarta o umbrela in The Batman, nu vom mai vedea suportul de tigari caracteristic Pinguinului, dupa ce Warner Bros. a intervenit pentru a-l inchide, dupa cum a dezvaluit actorul pentru Jake’s Takes.

„M-am luptat vitejeste pentru un trabuc, chiar am spus la un moment dat „pot sa-l iau neaprins?”, iar ei au spus ca nu. Oz pe care il intalnim nu a intruchipat energia Pinguinului pe care o recunoastem din benzile desenate sursa si din filmele anterioare, asa ca voi vedea daca va merge din nou. Mi-ar placea sa il explorez, pentru ca nu este un subofiter, nu este un sef, este doar un soldat al lui Falcone in acest stadiu. Dar are o mare ambitie si viseaza sa faca lucruri mari si mari. HBO imi va da unda verde pentru asta…”

Superproductiile de mare buget concepute cu scopul de a gasi cel mai mare public posibil au evitat in mod activ orice reprezentare a fumatului in ultimul deceniu, dar puteti paria ca va exista o minoritate vocala care va ramane dezamagita ca The Batman nu va prezenta una dintre cele mai usor de recunoscut piese de parafa ale antagonistului iconic.

Totusi, asa cum spune Farrell, are sanse mult mai mari sa pufaie pana la refuz in HBO Max, mai ales cand filmul lui James Gunn Peacemaker a aratat ca Warner Bros. si DC Films sunt dispusi sa lase creativii cheie sa scape cu lucruri cu adevarat nebunesti pe micul ecran.

Similar Posts