Co-creatorul "Sherlock" vrea sa se joace cu James Bond

Co-creatorul „Sherlock” vrea sa se joace cu James Bond

Bazat pe reactiile extrem de polarizante si in mod regulat divizatoare care au urmat contributiilor sale la Doctor Who, ultimele episoade din Sherlocksi a serialului Netflix Dracula in general, fanii nu sunt 100% de acord cu faptul ca Mark Gatiss stie cum sa aiba un succes constant atunci cand vine vorba de a da o noua perspectiva unui personaj iconic.

Avand in vedere acest lucru, este de inteles daca unii oameni isi bat joc de simpla notiune ca actorul, scriitorul, producatorul, comediantul si romancierul si-a conturat dorinta de a se apuca de James Bond. Cel mai faimos agent secret al cinematografiei a fost, de obicei, o intreprindere distinct britanica de ambele parti ale camerei de filmat, dar 007 este inca vedeta unei francize de succes de la Hollywood pana la urma.

Atingerea acestui echilibru a fost intotdeauna cheia popularitatii durabile a marcii, cu No Time to Diea lui Cary Joji Fukunaga a fost primul american care a luat parte la o aventura Bond, care a marcat cea de-a 25-a aparitie a personajului pe marele ecran.

in timpul unei aparitii recente la podcastul Distraction Pieces, Gatiss a fost intrebat la ce proprietate isi doreste cel mai mult sa lucreze si a oferit rapid un raspuns la care toata lumea s-ar fi asteptat.

„Este evident ca este James Bond. S-ar putea sa para asa, dar nu sunt hotarat sa refac tot ce am facut in copilarie, doar ca asa a cazut. Adevarul este ca este foarte greu sa obtii comenzi si, inevitabil, daca ceva are o „proprietate intelectuala” existenta, ii face pe oameni sa se ridice in picioare. Este intr-adevar o batalie intre a incerca sa scoti din uz lucruri care sunt mai putin cunoscute si, uneori, oamenii spun: „Ei bine, ai vrea sa incerci asta?””.

Nu se stie niciodata, s-ar putea ca el sa primeasca apelul, avand in vedere ca are o experienta dovedita in ceea ce priveste actualizarea unor IP-uri de lunga durata pentru epoca moderna, Amazon si MGM colaborand pentru prima data pentru a-i da lui Bond un strat de vopsea proaspata, acum ca epoca Daniel Craig a ajuns la final.

Similar Posts