Co-creatorul Iron Man Superior alimenteaza zvonurile privind un cameo in Doctor Strange 2

Co-creatorul Iron Man Superior alimenteaza zvonurile privind un cameo in Doctor Strange 2

Via Marvel Comics

The Doctor Strange in Multiversul Nebuniei Trailerul de la Super Bowl a reusit sa impacheteze multe in cele 2:30 de minute, prezentand aparitii ale Profesorului X al lui Patrick Stewart, Marvel Zombies, diverse variante ale lui Strange si multe altele. Totusi, un cameo asupra caruia fanii nu se pot decide este un personaj blindat stralucitor care se confrunta cu eroii la un moment dat. Unii cred ca ar putea fi o varianta Captain Marvel, altii o varianta Iron Man.

Teoria Iron Man spune ca este vorba de Superior Iron Man, inlocuitorul malefic al lui Tony Stark din benzile desenate. Desi acestea sunt inca doar speculatii, co-creatorul lui Superior Iron Man, Tom Taylor, a intervenit in legatura cu acest subiect. Doctor Strange 2 si a oferit cei zece centi ai sai, aratand un indiciu important care arata ca fanii ar putea avea de fapt ceva.

„Hei, Superior Iron Man este in trend”, a inceput scriitorul de benzi desenate. „Nu am nicio informatie din interior, dar cand [artistul Yildiray Cinar] si cu mine am creat armura Endo-Sym a lui Tony, aceasta a fost conceputa sa straluceasca in rosu/portocaliu atunci cand era furios.”

Tom a inclus in tweetul sau o captura de ecran din trailer si pagini din benzile sale desenate, permitand fanilor sa vada asemanarea dintre designul personajului din film, si varianta malefica a lui Tony din materialul sursa. Acest individ misterios pare sa poarte aceeasi coafura care ii expune partea superioara a capului ca si Iron Man Superior, in plus, costumul sau straluceste exact asa cum a descris Taylor.

si daca acesta este intr-adevar Superior Iron Man, fanii cred ca stiu cine il interpreteaza. Sau, cel putin, au in minte pe cineva pe care spera din tot sufletul sa il joace. Teoria comuna este ca este vorba despre Tom Cruise, avand in vedere ca Mission: Imposibil a fost aproape de a fi distribuit in rolul lui Stark in prima editie a filmului Iron Man in primul film Iron Man. Avand in vedere ca este putin probabil ca Robert Downey Jr. sa se intoarca in acest rol, ar fi extraordinar sa il aducem pe Cruise la bord pentru o aparitie.

Dar, asa cum spune Taylor, el priveste lucrurile din punctul de vedere al unui strain, asa ca s-ar putea sa nu fie asa cum pare. Doctor Strange in Multiversul nebuniei isi dezvaluie secretele atunci cand se va deschide in cinematografe din 6 mai.

Similar Posts