Clipul "Asking For It" dezvaluie ce se intampla cand te pui cu Vanessa Hudgens

Clipul „Asking For It” dezvaluie urmarile jocului murdar al Vanessei Hudgens

Asking For It, noul thriller feminist cult al regizorului debutant Eamon O’Rourke, pare a fi o versiune neagra ca jetul de Tanara promitatoare (da: chiar mai intunecat decat filmul lui Emerald Fennell cu Carey Mulligan). Filmul a primit recenzii foarte bune de la Festivalul de Film Tribeca de anul trecut, The Wrap spunand ca evita „subtilitatea in favoarea urgentei in fata”. Collider este incantat sa prezinte un nou clip exclusiv din filmul de razbunare cu rating R, condus de femei – si se pare ca descrierea din acea recenzie este cu siguranta exacta.

in clipul, pe care il puteti urmari mai jos, protagonista Beatrice, interpretata de Vanessa Hudgens, se cearta cu prietenele Regina (Alexandra Shipp) si Joey (Kiersey Clemons) in ceea ce pare a fi un atac de razbunare care a mers prost. „Ce, voiai sa-l violezi pe tipul ala?”, intreaba exasperata Joey, in mod clar oripilata de stratagema de pe ecran. Se dezlantuie spiritele. „Este vorba de responsabilitate, bine – si nimeni nu ne-o va da, asa ca trebuie sa o luam. Chiar daca asta inseamna sa jucam murdar uneori”, replica Beatrice. Discutia continua, cu privitorii din parcare care ii hartuiesc din fundal – si apoi vine o adevarata lovitura.

Steve Weintraub de la Collider a vorbit cu regizorul O’Rourke, plus cu vedetele Hudgens si Shipp, imediat dupa premiera filmului la Tribeca. Una dintre alegerile de distributie cu adevarat izbitoare din film il plaseaza pe Ezra Miller in rolul liderului unei miscari alt-right hiper-violente, formata exclusiv din barbati albi, care ni s-a parut o decizie foarte interesanta si subversiva. Weintraub a intrebat, de asemenea, despre ce este vorba in film, cum si de ce a raspuns distributia la materialul de pe pagina, provocarea de a monta un film in timpul crizei Covid si cum de filmul este condus de femei de culoare. Puteti, si ar trebui, sa urmariti asta aici.

Urmariti clipul de mai jos. Alaturi de Hudgens, Shipp, Clemons si Miller, Asking For It ii mai are in distributie pe Radha Mitchell, Gavourey Sidibe si Luke Hemsworth. Filmul ajunge in cinematografe, in format digital si la cerere pe 4 martie.

Iata sinopsisul oficial al filmului Asking For It:

„Vanessa Hudgens, Kiersey Clemons si Alexandra Shipp conduc o gasca feminina fara menajamente in acest thriller cu nervi. Dupa ce o chelnerita dintr-un orasel (Clemons) este agresata sexual la o intalnire, ea le intalneste pe Regina (Shipp) si Beatrice (Hudgens) si este recrutata in grupul lor de justitiare format din femei dure. impreuna, ele se straduiesc sa doboare o societate dominata de barbati corupti si cauta razbunarea suprema, obtinand in acelasi timp propria lor versiune a justitiei.”

‘I Spit On Your Grave’ a fost furtuna perfecta pentru controverse

Cum un film supranumit „unul dintre cele mai proaste filme realizate vreodata” a avut un impact asupra genului horror si asupra societatii insasi.

Similar Posts