Clipul "Asking For It" dezvaluie ce se intampla cand te pui cu Vanessa Hudgens

Clipul „Asking For It” dezvaluie ce se intampla cand te pui cu Vanessa Hudgens

Un nou clip pentru viitorul film Asking For It tocmai a fost lansat, oferindu-ne o privire tensionata asupra noului thriller ce urmeaza sa apara si care urmareste un grup de justitiari care se afla in plina desfasurare.

Asking For It spune povestea unei chelnerite dintr-un orasel care, dupa ce a fost agresata la o intalnire, intalneste doua femei, Regina (Alexandra Shipp) si Beatrice (Vanessa Hudgens), care o recruteaza in grupul lor de justitiari. impreuna, grupul se straduieste sa darame un sistem corupt si plin de misoginism, pentru a crea propria versiune a justitiei, care pana acum a fost de neatins.

Noul clip o arata pe Kiersey Clemons in rolul lui Joey, protagonista si fosta chelnerita dintr-un orasel, care este trasa pe dreapta de un politist a carui ostilitate o face pe Joey sa inghete. in clip, Beatrice intervine spunandu-i politistului, in detalii intense, drepturile lor exacte si restrictiile care insotesc incercarea acestuia de a-i trage pe dreapta. Personajul lui Hudgens preia controlul asupra clipului, emanand curaj si pericol cu eyelinerul ei patat si privirea dezamagita. Clipul ne ofera o privire asupra tensiunii crescande din cadrul thrillerului care, ca si clasicul Thelma si Louise , promite o explorare tensionata a consecintelor violentei sexuale, explorand in acelasi timp o naratiune fantastica de respingere completa a institutiilor care faciliteaza astfel de abuzuri.

Pe langa Clemons, Hudgens si Shipp, in film mai apar Ezra Miller, Radha Mitchell, Gabourey Sidibe si Luke Hemsworth. Filmul este regizat de Eamon O’Rourke, fiind primul sau proiect de lungmetraj in calitate de regizor. O’Rourke a scris, de asemenea, filmul, care este primul sau scenariu de lungmetraj.

Pe langa noul clip, a fost lansat si un nou poster pentru film. Afisul ii arata pe membrii bandei adunati in jurul camionului lor darapanat, mascati cu esarfe inscriptionate cu cranii. Imaginea este pusa in contrast cu un fundal violet stralucitor, iar titlul este scris cu vopsea spray, subliniind estetica anarhista a filmului. Afisul prezinta, de asemenea, sloganul „Justice is all in the execution” (Justitia este totul in executie), sugerand o cursa rapida si letala.

Cereti-o are premiera in cinematografe, in format digital si on-demand pe 4 martie. Vedeti clipul si posterul de mai jos:

Vanessa Hudgens, Alexandra Shipp si regizorul Eamon O’Rourke despre „Asking for It” si despre realizarea unei drame de actiune conduse de femei

in plus, Hudgens si Shipp vorbesc despre cum sa faca karaoke in par si machiaj complet ca personajele lor inainte de a se indrepta spre platou.

Similar Posts