Cine este Marvels Namor? si este el destinat pentru Doctor Strange 2?

Cine este Marvels Namor? si este el destinat pentru Doctor Strange 2?

in urma Doctor Strange in Multiversul Nebuniei trailerul de la Super Bowl, fanii Marvel sunt convinsi ca Namor the Sub-Mariner este in sfarsit pe cale sa isi faca debutul in live-action. Cea mai recenta avanpremiera a continuarii lui Benedict Cumberbatch a aruncat cateva bombe majore, mai ales confirmarea faptului ca Patrick Stewart isi va relua rolul Profesorului X din filmele X-Men ale Fox.

Acest lucru deschide larg usile pentru mai multe alte fete noi care sa apara alaturi de el, deoarece cameo-ul lui Charles Xavier a indicat ca o echipa cheie de supereroi din benzile desenate se va reuni in Doctor Strange 2. Iar Namor este unul dintre ei, ceea ce a facut ca numele eroului sa fie in trend pe Twitter timp de ore intregi dupa lansarea trailerului. Dar cine este Namor si de ce este el mult mai mult decat raspunsul Marvel la Aquaman? Iata tot ce trebuie sa stii.

Cine este Namor the Sub-Mariner?

via Marvel Comics

Debutand in paginile revistei Timely Comics in 1939 (cu doi ani inainte de sosirea lui Aquaman de la DC, cu tematica similara), Namor a fost creat de scriitorul/artistul Bill Everett, care a continuat sa fie co-creatorul lui Daredevil. Rege al Atlantidei, Namor este fiul mutant al unui capitan de mare uman si al unei printese atlante. Ceea ce il deosebeste pe Sub-Mariner de majoritatea personajelor Marvel este statutul sau de antierou. Cu personalitatea sa volatila si aversiunea fata de cei de la suprafata, este uneori un aliat al Razbunatorilor, al X-Men si al Celor Patru Fantastici, dar alteori, este inamicul lor.

Adesea numit „primul mutant de la Marvel”, Namor are toate abilitatile obisnuite ale atlantilor, inclusiv o fiziologie amfibie care ii confera forta, viteza, agilitate, durabilitate si capacitatea de a rezista la presiuni subacvatice extreme. Simturile imbunatatite ii permit, de asemenea, sa vada in adancurile oceanului. Genele sale mutante ii confera insa puterea de a zbura. De asemenea, are o durata de viata prelungita – Namor are in jur de 100 de ani, dar arata inca in floarea varstei.

Luptand de obicei alaturi de varul sau Namora si de iubita Dorma, printre cei mai perseverenti dusmani ai lui Namor se numara super-raufacatorul Tiger Shark, militantul atlantean Attuma si razboinicul Krang. Namor are, de asemenea, o relatie complicata cu Doctor Doom, deoarece uneori lucreaza de aceeasi parte, desi nu se suporta unul pe celalalt.

De ce s-ar afla Namor in Doctor Strange 2?

Desi problemele legate de drepturile de autor cu Universal l-au tinut pe Namor departe de studiourile Marvel timp de ani de zile, se crede ca Kevin Feige a rezolvat in liniste situatia din spatele scenei. Namor a fost mult timp suspectat ca va aparea in Faza Patru, asadar, zvonurile indicand ca va juca un rol important in Black Panther: Wakanda Forever. Actorul mexican Tenoch Huerta a fost legat de acest rol, desi fanii il citeaza frecvent pe Luke Evans ca fiind alegerea lor perfecta.

in timp ce juriul este inca in afara juriului cu privire la Black Panther 2 dar se aduna dovezi ca Namor va aparea in Doctor Strange 2 mai intai. si totul are legatura cu Illuminati. O societate secreta de supereroi de nivel genial, Illuminati din benzile desenate este formata din Profesorul X, Mr. Fantastic, Iron Man, Black Bolt, Doctor Strange si Namor. Cameo-ul lui Stewart din trailer pare sa aiba loc in mod clar in sediul Illuminati, cu sase scaune afisate, reflectand jumatatea de duzina de membri ai grupului.

De asemenea, merita subliniat faptul ca Namor a fost, de asemenea, unul dintre membrii fondatori ai Aparatorilor in benzile desenate, la fel ca Stephen Strange. Trailerul de la Super Bowl a confirmat faptul ca o varianta a vrajitorului bazata pe aspectul sau din Defenders va aparea in film, inca un indiciu ca Namor este implicat cumva.

Avand in vedere ca Aquaman va juca in propria sa continuare a blockbusterului in decembrie, Marvel ar fi destept sa isi introduca in curand propriul erou atlantic. Fiti atenti la un cameo al lui Namor cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei intra in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts