Christopher Nolans Oppenheimer: Priviti primul aspect al urmatorului film al regizorului despre cel de-al doilea razboi mondial

Christopher Nolans Oppenheimer: Priviti primul aspect al urmatorului film al regizorului despre cel de-al doilea razboi mondial

Dupa lansarea in 2020 a filmului Tenet, Christopher Nolan se intoarce la treaba realizand un alt film masiv numit Oppenheimer. in ultima vreme, cineastul a adunat o distributie uriasa pentru a spune o poveste despre „parintele bombei atomice” J. Robert Oppenheimer. Viitorul film il va avea ca protagonist pe Cillian Murphy, colaboratorul sau frecvent, in rolul fizicianului teoretician, iar acum avem o prima privire asupra Peaky Blinders in rolul celui mai recent rol principal al lui Nolan.

intr-o zi de palindrom, in aceasta marti 22/22/2022, Universal Pictures si Syncopy, compania de productie a lui Christopher Nolan, au anuntat ca Oppenheimer a inceput productia, via Variety. De asemenea, studioul a publicat o prima imagine cu Cillian Murphy in personaj. Priviti-o:

Cillian Murphy, care a lucrat cu Christopher Nolan la o serie de filme in trecut, inclusiv la Dark Knight si Dunkirk il intruchipeaza pe J. Robert Oppenheimer intr-o fotografie alb-negru in care acesta priveste direct in camera, in timp ce poarta o palarie si fumeaza o tigara.

Avand in vedere ca fizicianul era un fumator inrait, care a suferit mai tarziu de cancer la gat, este un portret exact al lui Oppenheimer pentru versiunea lui Nolan asupra personajului istoric. Nolan se va baza pe „parintele bombei atomice” dupa cartea castigatoare a premiului Pulitzer American Prometheus: Triumful si tragedia lui J. Robert Oppenheimer.В 

Urmatorul film al lui Christopher Nolan dupa Tenet a inceput sa se contureze in septembrie anul trecut, cineastul lucrand cu Universal Pictures si nu cu Warner Bros, cu care a lucrat exclusiv in ultimii 20 de ani. Schimbarea are incontestabil de-a face cu decizia Warner Bros de a prioritiza serviciul sau de streaming HBO Max in 2021. WB a decis sa lanseze toate filmele de anul trecut in cinematografe si in streaming in aceeasi zi pentru cei care au un abonament HBOMax, ceea ce a dus la cateva cuvinte publice alese din partea lui Nolan.

Avand in vedere antecedentele lui Christopher Nolan, aceasta fotografie ar putea foarte bine sa fie singurul teaser pentru Oppenheimer pentru o perioada de timp, daca nu cumva mai sunt si alte fotografii de personaje pe drum? Cand a inceput sa lucreze la Tenetpentru o lunga perioada de timp, un simplu grafic al logo-ului a fost tot ce am avut la dispozitie. Cu siguranta nu este o greseala ca anuntul a fost facut astazi, pe 22/22/22, avand in vedere cat de mult ii plac palindromurile lui Nolan.

in afara de faptul ca Cillian Murphy a preluat rolul principal in Oppenheimer, el va lucra din nou alaturi de Emily Blunt, dupa ce cei doi au fost doar co-stele in A Quiet Place Part II. Din distributie mai fac parte, printre altii, Robert Downey Jr, Matt Damon, Florence Pugh, Benny Safdie, Rami Malek, Dane DeHaan, Jack Quaid, Alden Ehrenreich si Kenneth Branagh.

Oppenheimer va fi filmat in toate Statele Unite, in locatii precum New Mexico, California si New Jersey, in cadrul unei productii cu un buget de 100 de milioane de dolari. Filmul are data de lansare stabilita pentru 21 iulie 2023.

Similar Posts