Chris Pratt a postat primul trailer Jurassic World Dominion

Chris Pratt a postat primul trailer Jurassic World Dominion, si bineinteles ca Katherine Schwarzenegger a avut un raspuns dragut

Cine este pregatit sa se intoarca la Jurassic Park seria de filme? A fost o asteptare mai lunga pentru Jurassic World Dominion decat se astepta initial, dar cea de-a sasea intrare in aceasta franciza cinematografica este pe cale sa aiba in sfarsit premiera in cinematografe in luna iunie a acestui an, iar primul Dominion trailer a avut premiera ieri. Bineinteles ca Chris Pratt, unul dintre starurile principale ale filmului, a distribuit trailerul odata ce a fost online, iar sotia sa, Katherine Schwarzenegger, a avut un raspuns dragut la acesta.

Pe Jurassic World Dominion trailerul se deschide cu Owen Grady, interpretat de Chris Pratt, calare pe un cal si urmarind o haita de Parasaurolophus impreuna cu alti doi indivizi. in sectiunea de comentarii a postarii trailerului pe care Pratt a impartasit-o pe Instagram, Katherine Schwarzenegger s-a aratat incantata de faptul ca sotul ei se afla in varful unui cal, spunand: „Nu, nu, nu:

Calareste calul ala hunny go! 🔥😍

Acesta este doar unul dintre multele momente din primul Jurassic World Dominion trailer care pune in evidenta personajul lui Chris Pratt, altele incluzand pe acesta si pe Kayla lui DeWanda Wise pregatindu-se sa se confrunte cu un adversar preistoric cu pene, precum si pe Owen Grady mergand pe o motocicleta pentru a fugi de niste Atrociraptori. Dar pentru Katherine Schwarzenegger, faptul ca si-a vazut sotul calarind un cal dupa niste dinozauri a fost ceea ce i-a atras atentia cu adevarat. Schwarzenegger a fost prezenta in ultima vreme si pe retelele de socializare, impartasind cateva fotografii adorabile cu fiica ei si a lui Pratt. Ea a anuntat, de asemenea, in decembrie anul trecut, ca au un al doilea copil impreuna pe drum (al treilea in total pentru Pratt).

Katherine Schwarzenegger nu a fost nici ea persoana recognoscibila care a comentat postarea lui Chris Pratt. Pom Klementieff, care interpreteaza rolul lui Mantis, opus lui Star-Lord al lui Pratt in Universul Cinematografic Marvel, a spus urmatoarele: „Nu, nu, nu:

Epic!!!!! 🔥🔥🔥😍😍😍

alaturi de Chris Pratt si cateva scene in care apare colega sa din seria de filme Jurassic World, Bryce Dallas Howard, care o interpreteaza pe Claire Dearing, Jurassic World Dominion trailer ne-a oferit, de asemenea, primele imagini cu revenirea trio-ului original Jurassic, adica Alan Grant al lui Sam Neill, Ian Malcolm al lui Jeff Goldblum si Ellie Sattler a Laurei Dern. Este pentru prima data cand cei trei sunt impreuna de la filmul care a dat startul in 1993 si, spre deosebire de cameo-ul lui Goldblum in Jurassic World: Fallen Kingdom, ei vor juca roluri integrale in Dominion‘s story.

Alte fete cunoscute care se intorc pentru Jurassic World Dominion ii includ pe BD Wong in rolul Dr. Henry Wu, Daniella Pineda in rolul Dr. Zia Rodriguez, Justice Smith in rolul Franklin Webb, Isabella Sermon in rolul Maisie Lockwood si Omar Sy in rolul Barry SembГЁne. Dominion‘s newcomers’ ii include pe Mamoudou Athie, Scott Haze si Dichen Lachman, precum si pe Campbell Scott, care preia rolul lui Lewis Dodgson de la Cameron Thor. Daca vreti sa revedeti filmul Dominion trailer sau ati ajuns pana aici si nu l-ati vazut inca, avanpremiera este disponibila mai jos.

Regia este semnata de Colin Trevorrow, care a scris si scenariul impreuna cu Emily Carmichael, Jurassic World Dominion face ravagii in cinematografe pe 10 iunie. Este una dintre multele lansari cinematografice din 2022 care se asteapta sa faca senzatie, iar daca nu va va oferi suficient Chris Pratt in acest an, acesta il va relua si pe Star-Lord in Thor: Love and Thunder si da voce lui Mario pentru filmul de animatie Super Mario Bros. animat Mario Mario Mario Mario Mario.

Similar Posts