Chris Pine

Chris Pine, Thandiwe Newton Filmul de spionaj stabileste data de lansare

Amazon Prime Video a produs mai mult continut decat putem face fata, si o face din nou. Astazi, streamer-ul a anuntat ca va aduce fanilor un nou film de actiune-thriller-misteriu cu o linie de talente de exceptie. Toate cutitele vechi va sosi pe Prime Video si in anumite cinematografe din Statele Unite incepand cu 8 aprilie.

Filmul este o adaptare a cartii autorului de best-selleruri New York Times, Olen Steinhauer (The Tourist, Un spion american), roman de spionaj cu acelasi nume, publicat initial in 2015. Luand in propriile maini povestirea pe ecran a cartii sale, Steinhauer a scris scenariul pentru viitorul film. in regia regizorului danez Janus Metz (Armadillo, Heartbound – A Different Kind of Love Story), distributia care va aduce pe ecranele de pretutindeni acest film de aventura va fi formata din Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne si Jonathan Pryce.

intr-o poveste care dovedeste de ce nu ar trebui sa te pui cu CIA, Toate cutitele vechi se concentreaza in jurul unei brese de informatii care a dus la moartea a peste 100 de persoane. Apeland la cel mai de incredere agent al lor, cel mai experimentat, CIA il insarcineaza pe Henry Pelham (Pine) cu sarcina de a gasi cartita care se afla printre ei. stiind ca tradatorul provine din perioada in care Pelham a lucrat la biroul din Viena, se restrange putin, dar nu foarte mult. Cum multi dintre acesti agenti s-au raspandit pe tot globul, misiunea il va duce pe Pelham in misiunea vietii sale. Din Austria in Anglia si chiar in California, agentul ramane pe urmele dezertorului.

in timp ce se afla in California, se regaseste in contact cu fosta sa iubita si colega, Celia Harrison (Newton). Pe masura ce lucrurile incep sa se incinga din nou intre cei doi, Pelham se trezeste punand la indoiala tot ceea ce credea ca stie. Toate cutitele vechi va tine cu siguranta publicul pe marginea scaunelor, cu nenumarate rasturnari de situatie, momente fierbinti de lux si personaje perfide.

Pentru a insoti dezvaluirea filmului, Amazon Prime Video a lansat si un poster. Desi nu ofera prea multe detalii, in afara de personajele din ansamblu, ratingul R si mentiunile regizorului, Metz, si ale scenaristului, Steinhauer, imaginea da totusi un ton. Cu litere albe indraznete pe un fundal negru, titlul filmului atrage atentia si emana o anumita seriozitate.

Priviti posterul pentru a vedea ce vibratii va trezesc si ramaneti pe Collider pentru mai multe informatii, inclusiv pentru un trailer care va fi lansat saptamana viitoare.

Daca sunteti un fan al thrillerelor cu spioni, nu veti dori sa ratati Toate cutitele vechi atunci cand va ajunge pe Prime Video pe 8 aprilie.

Chris Pine va juca in debutul sau regizoral, „Poolman”, alaturi de Danny DeVito si Annette Bening

Se indreapta cu indrazneala spre scaunul de regizor.

Similar Posts