Chet Hanks spune ca ar putea fi "destul de ciudat" sa fii fiul lui Tom Hanks

Chet Hanks spune ca ar putea fi „destul de ciudat” sa fii fiul lui Tom Hanks

Frazer Harrison / Getty Images

Chet Hanks se pregateste sa spuna „tot adevarul” despre viata sa la Hollywood si a inceput prin a dezvalui cat de „ciudat” a fost sa cresti ca fiu al lui Tom Hanks si al Ritei Wilson.

intr-un videoclip incarcat recent pe contul sau de YouTube (mai jos), actorul Empire actorul a raspuns la intrebarea pe care i-a pus-o odata presedintele George Bush atunci cand a vizitat Casa Alba pe cand avea 14 ani impreuna cu parintii sai – cum este sa cresti ca fiu al unor parinti celebri? Desi este de acord ca viata lui este „binecuvantata” si ca isi iubeste parintii, poate fi „destul de ciudata”, iar privilegiul sau a fost adesea o „sabie cu doua taisuri”. in timp ce multi se grabesc sa il critice din cauza trecutului sau, ei nu realizeaza ca „este mult mai complicat”.

„Trebuie sa tii cont de faptul ca faima este cel mai puternic drog cunoscut de om. Poate fi, de asemenea, cel mai distructiv. Oamenii sunt indragostiti de faima: ii pun pe oamenii celebri pe un piedestal.”

El a observat ca oamenii au o anumita obsesie atunci cand vine vorba de faima si ca aceasta sfarseste prin a crea multa „gelozie” si „invidie”.

„Experienta mea a fost si mai complicata pentru ca, pe langa faptul ca faima este deja toxica, eu nici macar nu eram celebru. Eram doar fiul cuiva celebru, asa ca nici macar nu facusem ceva care sa merite vreun fel de recunoastere si asta a creat mult dispret.”

El a recunoscut ca, desi toata lumea l-a iubit pe tatal sau, educatia sa bogata a creat adesea o idee preconceputa ca este un „pusti rasfatat, arogant, cu drepturi depline”. A fost nevoit sa isi puna un „exterior dur”, deoarece a fost extrem de dificil sa depaseasca perceptia existenta pe care oamenii o aveau despre el chiar inainte de a-l cunoaste. Astfel, a ajuns sa se confrunte cu mult „dispret”, animozitate” si „negativitate”.

Dar, contrar a ceea ce credeau oamenii despre el, Hanks s-a aparat ca nu a fost niciodata rasfatat de parintii sai.

„Nu mi s-au dat niciodata doar bani sau alocatie. A trebuit sa muncesc si sa castig tot ceea ce am castigat si asa a fost toata viata mea”.

El a recunoscut ca, in trecut, ceea ce credeau ceilalti despre el il deranja si chiar il indrepta pe calea „autodistructiva” a „cautarii placerii prin petreceri, droguri, alcool, substante, orice”. Imaginea sa negativa in ochii oamenilor l-a facut sa se simta „rusinat” de educatia sa si, in curand, furia sa a devenit o „masca” pentru a ascunde modul in care il facea sa se simta „lipsit de valoare”.

A durat mult timp pana cand a inteles ca perceptia oamenilor despre cineva este „doar o reflectare a lor insisi” si asta l-a impins in cele din urma sa isi schimbe modul in care isi traia viata. Ne putem astepta la mai multe videoclipuri de acest gen din partea lui Chet Hanks in viitor, deoarece tanarul de 31 de ani a promis ca nu a terminat de impartasit „adevarul” despre viata sa.

Similar Posts