Chet Hanks este acum pe YouTube si dezvaluie cum este sa cresti ca fiul lui Tom Hanks

Chet Hanks este acum pe YouTube si dezvaluie cum este sa cresti ca fiul lui Tom Hanks

in timp ce Chet Hanks a ajuns in presa pentru comportamentul sau unic, unii il considera doar fiul tatalui sau, actorul Tom Hanks. La fel ca orice copil al unei celebritati atat de apreciate precum domnul Hanks, avantajele si piedicile sunt la fel de prezente intr-o astfel de relatie. Acum, parte a ecosistemului YouTube cu propriul sau canal, starul/rapperul din social media si-a facut putin timp pentru a discuta despre cum este sa cresti ca fiu al lui Tom Hanks.

Raspunsurile ar putea soca simultan oamenii, confirmand totodata ceea ce au crezut deja despre dinamica familiei Hanks. intr-un nou videoclip de pe canalul sau de YouTube care promoveaza HanxFit, noul sau „program de stapanire de sine”, tanarul a vorbit pe larg despre cum se simte binecuvantat, in ciuda unora dintre partile mai putin placute ale faptului de a fi fiul lui Hanks. Pentru inceput, iata povestea lui Chet Hanks despre cum a vorbit despre foarte multe subiecte in adolescenta cu un alt fiu al unui tata celebru:

Cea mai memorabila data cand mi s-a pus aceasta intrebare a fost cand aveam 14 ani. Eu si familia mea am fost invitati la Casa Alba, asta pe vremea cand George W. Bush era presedinte. Cand am fost prezentat presedintelui, acesta s-a intors spre mine si mi-a spus: „Hei, Chester! Cum a fost sa cresti ca fiu al unui tata celebru?”. Am fost luat prins cu garda jos, pentru ca aveam 14 ani. Raspunsul pe care i l-am dat atunci este cam acelasi pe care il dau oamenilor acum. Am spus: „Ei bine, domnule presedinte, sunt multe avantaje, dar uneori poate fi destul de ciudat”. Iar el a spus: „Huh. asta este un raspuns bun. Cred ca stiu cate ceva despre asta”.

inca de la o varsta frageda, Chet Hanks a parut sa se confrunte cu ceea ce inseamna sa fii fiul lui Tom Hanks si al Ritei Wilson. O parte din toata aceasta situatie consta in confruntarea cu asteptarile pe care ceilalti par sa le proiecteze asupra lui, care sunt influentate de presupunerile pe care multi le fac despre copiii crescuti in lumina reflectoarelor faimei.

Asemenea presupuneri tind sa apara ori de cate ori Chet Hanks isi face o aparitie online, cum ar fi atunci cand a discutat despre diagnosticul COVID-19 al parintilor sai in primele zile ale pandemiei. Chiar si in certurile din social media cu alti rapperi precum Tekashi 6ix-9ine, paternitatea sa a dus la implicarea involuntara a tatalui sau in astfel de dispute. in timp ce a dezvaluit reversul acestei „sabii cu doua taisuri”, Chet Hanks a mentionat cum oamenii au presupus ca este arogant si rasfatat din cauza educatiei sale.

in timp ce el sustine in mod categoric ca este privilegiat, Hanks a expus un caz bine argumentat de ce nu este la fel de rasfatat ca alti copii aflati in situatia lui. Chiar mai bine, Chet a povestit urmatoarea intamplare despre modul in care Tom Hanks ar rezolva problema fiului sau care vrea bani pentru a iesi cu prietenii sai:

Sunt foarte privilegiat, dar nu am fost rasfatat. Cunosc o multime de copii bogati care au fost rasfatati. Parintii mei nu m-au rasfatat. Nu mi-au dat niciodata doar bani sau alocatie, a trebuit sa castig totul. … in copilarie, daca aveam nevoie de bani ca sa ies si sa ma distrez cu prietenii mei, tata ma intreba: „Bine, vrei niste bani? Du-te si spala-mi masina. iti dau 60 de dolari”. Totul a fost castigat si sunt recunoscator pentru asta.

Atunci cand dai click pe un videoclip cu un titlu precum „Adevarul despre cum a crescut un Hanks”, unii ar putea crede ca Chet Hanks era gata sa-si puna familia la zid. Aceasta notiune nu ar putea fi mai departe de adevar, dupa cum se arata atat in modul in care vede faima parintilor sai, cat si in exemplul pe care l-a oferit cu privire la etica tatalui sau cu privire la bani. Este cam ceea ce te-ai astepta de la Tom Hanks, care pare a fi persoana care ar putea lua lectii de viata, cum ar fi faptul ca propriul sau tata a fost martor la moartea bunicului sau, si le-ar transforma in strategii solide de educatie parentala.

in felul sau, povestea lui Chet este suficient de puternica pentru a reforma potential imaginea pe care publicul o are despre el. Timpul ne va spune, dar daca mai exista si alte videoclipuri ca acesta in perspectiva, tanarul copil Hanks pare sa fi crescut destul de mult. Deocamdata, daca vreti sa verificati lansarile cinematografice din 2022 pentru o viitoare iesire la cinema, aceste informatii sunt disponibile destul de repede. in ceea ce-l priveste pe Tom Hanks, puteti vedea o alta latura a legendarului actor in rolul colonelului Tom Parker din filmul lui Baz Lurhmann Elvis biografic al lui Bazh Lurhmann, programat sa fie lansat pe 24 iunie.

Similar Posts