Charlie Day vrea sa se realizeze un film despre Conacul Luigis

Charlie Day vrea sa se realizeze un film despre Conacul Luigis

Cu ajutorul Nintendo si al animatiei Illumination’s Super Mario Bros. de animatie de la Illumination va ajunge in cinematografe la sfarsitul acestui an, actorul Charlie Day – care il interpreteaza pe Luigi, fratele lui Mario, in film – isi exprima dorinta de a face parte dintr-un film de Luigi’s Mansion intr-o buna zi.

in cazul in care nu stiati, aceste jocuri il prezinta pe instalatorul imbracat in verde luptandu-se cu fantomele intr-un conac bantuit prin intermediul unui aspirator cu spatele, salvarea celebrului sau frate fiind la ordinea zilei. Lansat initial ca titlu de lansare pentru Nintendo GameCube in 2001, titlul a obtinut doua continuari, dintre care cea mai recenta a fost Luigi’s Mansion 3 in 2019 pentru Switch.

Cand a fost intrebat daca ar fi interesat sa faca un Luigi’s Mansion film intr-un interviu acordat pentru ComicBook, a declarat ca It’s Always Sunny in Philadelphia a raspuns pozitiv la aceasta idee.

„Da, fiul meu tocmai se juca Luigi’s Mansion zilele trecute pe Switch-ul sau. Uite, sunt incantat sa am aceasta oportunitate, am crescut jucand Super Mario Brothers la fel ca toata lumea pe care o cunosc, asa ca, vom vedea! Este ca orice altceva in viata, ma voi duce daca sunt invitat!”.

Ca sa fiu sincera, Luigi’s Mansion ar putea fi o lansare chiar mai buna decat o poveste de origine Mario directa. Ceea ce ne face sa spunem asta este ca premisa destul de nisata si tema misterioasa le-ar oferi regizorilor o multime de spatiu de manevra pentru o experienta cinematografica unica, asemanatoare cu binecunoscutul Detectiv Pikachu, pe care multi fani l-au criticat initial ca fiind o alegere proasta pentru a inspira primul film major Pokemon blockbuster major de succes Pokemon.

Cu toate acestea, suntem in continuare interesati sa vedem cum se va realiza Mario mai ales cu o distributie plina de vedete care ii include nu doar pe Day, ci si pe Chris Pratt in rolul eroului principal, Seth Rogen in rolul lui Donkey Kong, Anya Taylor-Joy in rolul Printesei Peach si Jack Black in rolul lui Bowser.

Similar Posts