Charlie Day compara secretul din "Super Mario Bros." cu cel de la Marvel

Charlie Day compara secretul din „Super Mario Bros.” cu cel de la Marvel

HOLLYWOOD, CALIFORNIA – 24 SEPTEMBRIE: Charlie Day soseste la premiera sezonului 14 al serialului „It’s Always Sunny In Philadelphia” de la FX, la TCL Chinese 6 Theatres, pe 24 septembrie 2019, la Hollywood, California. (Fotografie realizata de Morgan Lieberman/Getty Images)

Nu stim prea multe despre noul Super Mario Bros. film, dar asta nu este o coincidenta. Actorul Charlie Day a declarat pentru Screen Rant ca este in intuneric cu noi.

„Da, am o gramada de inregistrari [cu interpretarea mea]”, a impartasit Charlie. „Desi, vorbeam despre asta aseara la Kimmel, stiu atat de putine lucruri despre film, pentru ca este ca in Universul Marvel. Mi-au dat replici foarte precise si m-au chemat si mi-au spus: „Spuneti Mario in 7000 de feluri diferite si apoi vom alege pe care il vrem”. Asa ca nu stiu aproape nimic. Nu fac parte din cercul interior al lumii Nintendo.”

Deci, nu, nici macar „jucatorul 2” nu ne poate ajuta de data aceasta. in noul film de animatie, Charlie Day il va interpreta pe Luigi, fratele lui Mario. Mario va fi interpretat de Chris Pratt, iar Anya Taylor-Joy o va interpreta pe Printesa Peach. Antagonistul Bowser va fi interpretat de Jack Black.

Restul distributiei cunoscute ii include pe Keegan-Michael Key si Seth Rogen, care ii vor interpreta pe Toad si, respectiv, Donkey Kong. Desi avem la dispozitie distributia principala, nu stim prea multe alte lucruri. Faptul ca Donkey Kong este inclus in distributie sugereaza ca acesta va urma fie un film foarte traditional, original Donkey Kong fie ca va fi un canon mai modern Smash Bros. mai moderna.

Super Mario Bros. va ajunge in cinematografe pe 21 decembrie 2022. Din moment ce Day afirma ca nici macar el nu stie nimic despre film, putem presupune ca Illumination Entertainment si Universal pastreaza tacerea pentru toata lumea. Poate ca au un „Tom Holland” in echipa si se tem sa nu fie impartasite spoilere.

Sau, poate, pur si simplu vor ca oamenii sa umple cinematografele in saptamana Craciunului.

Similar Posts