Charlie Cox reactioneaza la filmarea Cameo-ului din "Spider-man: No Way Home

Charlie Cox reactioneaza la filmarea Cameo-ului din „Spider-man: No Way Home

Fanii lui Daredevil, pe care Netflix l-a anulat in 2018, trebuie sa fi fost extaziati cand au zarit o figura familiara din superproductia de anul trecut, Spider-Man: No Way Home. intr-un cameo despre care s-a vorbit mult, Charlie Cox, care a jucat rolul personajului titular, a avut o scurta aparitie in primele scene.

intr-o conversatie cu The Hollywood Reporter, Cox a dezvaluit ca apelul pentru rol a fost o farsa si a fost incantat sa afle ca a fost distribuit pentru a aparea, chiar daca pentru cateva minute:

Este un moment important, nu doar pentru mine, ci si pentru personaj. Am simtit un adevarat sentiment de responsabilitate. Daca acea scena functioneaza, daca este misto, daca pare la locul ei, atunci cerul este limita unde ar putea ajunge. si ar fi grozav pentru mine, bineinteles, dar ar fi grozav si pentru Matt. Ma simt atasata de el, chiar daca suna putin ciudat.

Cox a dezvaluit, de asemenea, cum si-a imaginat Jon Favreau, producatorul executiv al filmului, scena, precum si primirea calduroasa pe care a primit-o din partea fanilor si prietenilor care au vazut filmul in cinematografe:

Jon a spus: „Am construit acest moment in care te dezvaluim si nimeni nu vorbeste timp de cateva reprize pentru ca publicul va avea o reactie mare. Am fost un pic jenat, de genul: „Esti sigur?”. Ma lasam dus de val, dar ma gandeam: ‘Sper sa nu fie o dezamagire’. Dar am primit multe mesaje de la prieteni care au fost la premiera sau care l-au vazut in weekendul premierei, care mi-au spus ca a fost o reactie vocala misto cand a aparut acea scena. Este un sentiment ciudat, dar sunt atat de recunoscatoare.

Vincent D’Onofrio, care joaca, de asemenea, in Daredevil in rolul lui Kingpin, si-a reluat rolul intr-un episod din serialul Marvel Hawkeye, ceea ce continua sa alimenteze zvonurile privind o oarecare reinviere. Teasing despre ideea unui viitor al serialului si despre reunirea personajelor sale si ale lui D’Onofrio, Cox a declarat

stiu un pic – nu foarte mult – dar un pic. imi imaginez, sper, ca lumile noastre se vor ciocni din nou, pentru ca lucrurile pe care le-am facut in trecut au fost extrem de amuzante, iar el este un actor incredibil. Trebuie sa incepem fiecare conversatie cu „Ce stii?”, pentru ca trebuie sa fii atent. Este foarte interesant.

Netflix’s Daredevil Anularea din 2018 a parut din senin si, desi a fost un favorit al fanilor, reteaua nu a reinviat serialul. Este grozav sa vedem ca Cox este gata sa isi portretizeze personajul iubit la un moment dat si, speram, acesta ar putea fi inceputul unor lucruri noi. Ramane totusi nesigur, mai ales ca Netflix a anuntat ca cele trei sezoane din Daredevil vor parasi platforma de streaming la 1 martie.

Similar Posts