Charlie Cox prezinta MCURematch cu Kingpin al lui Vincent D'Onofrio

Charlie Cox prezinta MCURematch cu Kingpin al lui Vincent D’Onofrio

Din cate stim, nici Charlie Cox si nici Vincent D’Onofrio nu sunt oficial sub contract cu Marvel Studios, dar acum ca fostii rezidenti ai Netflix au revenit triumfator in franciza respectiva, este doar o chestiune de timp pana cand vom afla ce urmeaza pentru perechea de favoriti ai fanilor.

Cox a declarat recent ca Spider-Man: No Way Home ar putea servi, in mod realist, drept catalizator pentru urmatorii zece ani din cariera sa, in timp ce D’Onofrio nu s-a sfiit sa lase sa se stie ca isi doreste revenirea surpriza in Hawkeye sa marcheze doar inceputul dominatiei lui Kingpin asupra lumii interlope din New York.

Serialul Disney Plus Echo a fost indicata ca posibila destinatie pentru revansa pe care o asteptam cu totii de ani de zile si, desi nu a mers atat de departe incat sa puna toate ouale intr-un singur cos, Cox a recunoscut pentru The Hollywood Reporter ca se bazeaza pe ipoteza ca Matt Murdock si Wilson Fisk isi vor intalni din nou drumurile.

„Uite, nu am nicio idee despre planurile nimanui in acest stadiu, dar presupun ca mai avem multe de facut. stiu putin – nu foarte mult – dar putin. imi imaginez, sper, ca lumile noastre se vor ciocni din nou, pentru ca lucrurile pe care le-am facut in trecut au fost extrem de amuzante de facut, iar el este un actor atat de incredibil. Trebuie sa incepem fiecare conversatie cu „Ce stii?”, pentru ca trebuie sa fii atent. Este foarte interesant”.

Universul Cinematografic Marvel este renumit pentru faptul ca, de noua ori din zece, ofera fanilor exact ceea ce isi doresc, asa ca trebuie sa ne imaginam ca Kevin Feige stie exact ce se pregateste pentru Daredevil si Kingpin, chiar daca deocamdata nu a impartasit acest lucru cu cei care au talent.

Similar Posts