Charlie Cox a pus sub semnul intrebarii realitatea dupa oferta pentru Spider-Man: No Way Home

Charlie Cox a pus sub semnul intrebarii realitatea dupa oferta pentru Spider-Man: No Way Home

Acum ca Charlie Cox a revenit triumfator in rolul lui Matt Murdock / Daredevil in Universul Cinematografic Marvel, gratie unui cameo in mastodontul de box office Spider-Man: No Way Home, el se destainuie acum in sfarsit despre experienta fulminanta de a reveni la personaj dupa mai multi ani.

inainte de cameo, in care avocatul orb l-a interpretat pe avocatul apararii lui Peter Parker al lui Tom Holland, personajul mult timp adormit dupa cel de-al treilea si ultimul sezon al aclamatului serial Netflix Daredevil, care s-a incheiat in 2018.

„A fost un moment destul de suprarealist, nu am de gand sa mint. tineti cont de faptul ca au trecut cativa ani. si eram destul de convins ca s-a terminat”, a declarat Cox pentru The Hollywood Reporter.

Cox si-a amintit de prezentarea initiala a sefului MCU, Kevin Feige, care a spus ceva de genul: „Avem cateva idei, dar am vrut sa ma asigur ca tu, in principiu, esti interesat”. Dupa ce Cox i-a confirmat lui Feige: „Sunt foarte interesat”, el a spus ca nu a mai primit vesti de la nimeni de la studio timp de doua luni.

„Am ajuns in punctul in care m-am intrebat daca nu cumva am visat asta”, si-a amintit Cox.

in acelasi interviu, Cox a vorbit si despre cum a fost surprins sa primeasca de la prieteni vestea ca publicul din cinematografe a primit vocal si calduros revenirea lui Daredevil.

„Este un sentiment ciudat, dar sunt atat de recunoscator”, a spus el.

Viitorul lui Daredevil arata, fara indoiala, luminos, inclusiv ceea ce Cox estimeaza a fi o revansa inevitabila cu Kingpin al lui Vincent D’Onofrio, care a fost, de asemenea, reintrodus in MCU printr-un cameo in serialul Disney Plus Hawkeye.

in plus, acum ca fanii au observat Daredevil si toate celelalte filme Netflix Defenders-verse vor parasi in curand site-ul, aceasta stire a generat reactii amestecate la teama ca acestea ar putea disparea definitiv. Cu toate acestea, exista o raza de speranta ca serialele doar se muta de pe Netflix pe una dintre platformele de streaming detinute de Casa soricelului, Disney Plus sau Hulu.

Similar Posts