Chappelles Home Team anunta ca Earthquake este primul comediant prezentat

Chappelles Home Team anunta ca Earthquake este primul comediant prezentat

Netflix a anuntat o noua serie de comedii speciale care vor ajunge pe platforma, prezentate de comediantul Dave Chappelle. Chappelle’s Home Team este o serie de emisiuni speciale de sine statatoare care prezinta comici veterani alesi de Chappelle pentru a pune in lumina cativa comedianti care sunt in joc de aproape toata viata lor. Prima editie speciala este condusa de Vecinatatea actor, gazda indragitului Quakeshouse emisiune radiofonica indragita, si un coleg din DC al lui Chappelle in Earthquake. Show-ul sau va debuta pe 28 februarie.

Editia speciala a lui Earthquake, intitulata Earthquake: Legendary, il vede pe comediant facand valuri cu subiecte care variaza de la sanatate ca bogatie, la examene de prostata si disciplinarea copiilor. Chappelle este producatorul executiv si prezentatorul care va introduce Earthquake in fata publicului, rol pe care il va juca pentru toti comicii prezentati in cadrul emisiunii Chappelle’s Home Team banner-ul Chappellepelle Home Home Home Team. Producatori executivi sunt, de asemenea, Earthquake, Rikki Hughes, Stan Lathan si Jermaine Smith. Lathan revine si el in scaunul de regizor, reluandu-si rolul din multitudinea de comedii speciale ale lui Chappelle de pe Netflix, pentru care a castigat mai multe Primetime Emmy si Grammy.

Earthquake si-a inceput cariera de comedie in anii 1990, devenind rapid un punct de reper in comunitatea de comedie si aproape ca a obtinut un sitcom cu ABC inainte ca proiectul sa fie eliminat. De atunci, a jucat in spectacole de comedie din intreaga tara, in timp ce a aparut in roluri recurente in The Neighborhood, Johnson, si Southside. Emisiunea sa de pe SiriusXM Quakeshouse se afla in mijlocul celui de-al patrulea sezon al sau la LOL Radio Network al lui Kevin Hart.

Chappelle are deja un comediant stabilit pentru urmatoarea sa emisiune speciala: Donnell Rawlings, un alt comediant din zona DC. in prezent, nu a fost stabilita nicio data pentru specialul lui Rawlings, dar Chappelle a publicat o declaratie in care a detaliat alegerile sale pentru primele doua speciale:

Fac acest lucru de mult timp, iar comedianti precum Quake si Donnell nu sunt doar prieteni, ci mi-au inspirat propria cariera. Oricine din comunitatea de comedie cunoaste aceste nume si stie ca timpul lor de a straluci a intarziat mult timp. Sunt mandru sa fac parte din acest moment.

Aceasta ultima serie de emisiuni speciale vine ca urmare a reactiilor masive impotriva lui Chappelle dupa lansarea emisiunii sale speciale The Closer in octombrie. Comediantul cu vechime a folosit specialul pentru a aborda si apoi pentru a consolida o mare parte din umorul insensibil pe care l-a adresat comunitatii LGBTQ+ de-a lungul anilor, o miscare care a dus la proteste in masa din partea angajatilor Netflix. Directorul executiv al Netflix, Ted Sarandos, a redactat o scrisoare in care a raspuns la ingrijorarea legata de special, sustinand ca nu a depasit „linia de ura”.

Cutremur: Legendar are premiera pe Netflix pe 28 februarie.

‘Tales of the Walking Dead’: Olivia Munn, Danny Ramirez si altii se alatura seriei secundare

Printre membrii distributiei anuntati anterior se numara Parker Posey, Jillian Bell si Terry Crews.

Similar Posts