Channing Tatums Dog Reviews sunt online

Channing Tatums Dog Reviews sunt online, citeste ce spun criticii despre film

Este o perioada aglomerata pentru Channing Tatum, care nu numai ca are doua mari lansari cinematografice care vor avea loc la doar cateva saptamani distanta, dar acum dezvolta un alt Magic Mike continuare. Mai avem inca putin timp de asteptat pentru The Lost City cu Sandra Bullock, care va aparea in martie, dar saptamana aceasta actorul isi lanseaza in premiera debutul in regie alaturi de co-scenaristul Reid Carolin, dramedia centrata pe animale Dog . Criticii au avut ocazia de a proiecta filmul, iar recenziile lor au sosit.

Trailerul pentru Dog pare a fi un amestec solid de comedie si drama, deoarece Briggs, interpretat de Channing Tatum, este un Army Ranger care escorteaza un caine militar la inmormantarea stapanului sau. Se pare ca exista cu siguranta o buna parte de distractie intre Tatum si caine, dar sa aruncam o privire la ce cred criticii despre acest umor si cum functioneaza alaturi de temele mai serioase, in special PTSD si efectul sau asupra veteranilor si a animalelor lor militare.

Peter DeBruge de la Variety aplauda filmul pentru ca a abordat PTSD si efectele razboiului, atat fizice, cat si psihologice, cand se pare ca ar fi putut sa lase asta deoparte si sa faca un film dragut despre Channing Tatum si caine. in cele din urma, Dog, la fel ca si vedeta sa, este o placere pentru public. El scrie,

Tatum nu este un actor cu o gama deosebit de larga, dar stie ce vrea publicul sau, iar in „Dog” ii ofera mai mult decat s-a asteptat. Acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cei cuceriti de „Magic Mike”, populara parada a carnii din 2012 pe care Tatum si Carolin au pus-o la cale impreuna, exploatand direct punctele forte ale starului de cinema: „Cainele” este un film de joasa speta, dar in niciun caz lenes, un film care place multimii, unul in care distractia pe care Tatum si compania au avut-o la realizarea lui se traduce direct in placerea pe care o avem la vizionare.

A.O. Scott de la The New York Times spune ca atat lui Briggs, cat si companionului canin Lulu le lipseste o anumita profunzime, dar acest lucru ajuta de fapt la pastrarea Caine, cu temele sale de trauma, durere si, in cele din urma, vindecare, impiedicata sa copleseasca publicul:

„Dog” este un film sentimental fara jena. Un film despre un caine si un soldat cu greu ar putea fi altfel. Din fericire, farmecul autoironic al lui Tatum si scenariul lui Carolin mentin povestea pe partea tolerabila a maudelii. De asemenea, este circumspect in ceea ce priveste experientele lui Lulu si Jackson in legatura cu razboiul, care este vag inteles ca fiind ceva oribil, dar si glorios. Nici unul dintre ei nu este la fel de complex precum ar fi un caine sau un barbat adevarat, ceea ce face ca filmul sa fie usor de urmarit, dar cu pretul unei anumite credibilitati. Este prietenos si dornic sa multumeasca, dar nu va vana cu totul.

in timp ce unii critici cred ca Dog functioneaza, in ciuda neajunsurilor sale, altii considera ca exista gauri in scenariu. Benjamin Lee, de la The Guardian, acorda filmului 2 stele din 5, spunand ca finalul de cursa spre linia de sosire lasa spectatorii in urma. in recenzie se spune,

in timp ce Tatum, care se dovedeste a fi un personaj de incredere, lucreaza bine cu cainele (este in mod clar un proprietar devotat), scenariul trece prea repede peste prea multe dintre momentele cheie ale celor doi. Ni se spune si ni se arata ca Lulu este violenta si imposibila inca de la inceput, dar nu este suficient de multa munca de teren pentru a ne arata cum reuseste el sa o imblanzeasca (un scurt episod deocheat in care Jane Adams stabileste o conexiune psihica cu ea nu este suficient) si este unul dintre multele bolti de la A la C pe care filmul le face pentru a ne grabi spre final.

David Ehrlich de la IndieWire crede ca filmul este putin dezechilibrat – lucrurile frumoase sunt putin tensionate, lucrurile tensionate sunt putin frumoase – dar crede ca, in cele din urma, functioneaza. El noteaza Caine un B, scriind,

Acest film lacrimogen, zapacit si satisfacator, este probabil cel mai Channing Tatum lucru pe care l-a facut cineva vreodata (l-a si co-regizat alaturi de partenerul sau de productie Reid Carolin). Unele aspecte ale filmului reflecta limitarile sale – majoritatea ii cristalizeaza farmecul. Dar nici macar cele mai trasnite si mai juvenile divagatii ale filmului nu pot ascunde faptul ca latratul este mai rau decat muscatura sa (foarte tandra), deoarece adevarata putere a acestui „Caine” isi are radacinile, in cele din urma, in credinta nepieritoare a starului sau ca un barbat este la fel de puternic ca si legatura pe care o are cu cel mai bun prieten al sau.

Daca te astepti la Channing Tatum intr-o calatorie cu un caine, s-ar putea sa te astepti la un pumn emotional mai puternic decat esti pregatit, dar daca ti se pare un film pe care ai vrea sa-l vezi, nu trebuie sa astepti prea mult.

Caine ajunge in cinematografe vineri, 18 februarie. Nu uitati sa consultati programul de lansare a filmelor din 2022 pentru a vedea ce alte filme urmeaza sa apara in curand.

Similar Posts