Channing Tatum vorbeste despre lucrul cu cel mai bun prieten al lui Mans in Dog si despre pacatul mortal pe care a vrut neaparat sa-l evite

Channing Tatum vorbeste despre lucrul cu cel mai bun prieten al lui Mans in Dog si despre pacatul mortal pe care a vrut neaparat sa-l evite

Cand vine vorba de numeroasele filme despre caini, am vazut film dupa film care se termina in lacrimi, in timp ce spectatorii privesc cum moare un alt caine. Marley & Me, I Am Legend si Old Yeller se numara printre cei mai emotionanti infractori. Asa ca atunci cand intram intr-un film numit Dog, o intrebare care se afla pe primul loc in mintea multor fani este probabil „Oare cainele moare in acesta?”.

Channing Tatum conduce Dog, pe care l-a regizat, de asemenea, impreuna cu colaboratorul sau de lunga durata Reid Carolin. De mentionat ca, pentru a raspunde la aceasta intrebare, a trebuit sa dea un spoiler, asa ca fiti avertizati daca nu ati vazut inca filmul. Cand a vorbit despre film, el a asigurat imediat publicul ca nu, cainele nu moare in acest film. in cuvintele sale:

Este unul dintre acele lucruri, nimeni nu-si doreste cu adevarat un astfel de film. Cred ca este unul dintre acele pacate de moarte… sa omori singurul lucru pe care toata lumea il iubeste intr-un film. Doar nu omorati cainele – puteti omori aproape pe oricine altcineva.

Cand a vorbit cu EW, Tatum a spus ca el si Carolin au exclus imediat moartea unui caine in filmul lor din cauza faptului ca este un „pacat de moarte” in zilele noastre in ceea ce priveste filmele de la Hollywood. Tatum a spus ca amandoi „iubesc cainii” si nu au vrut sa contribuie la un tropar cinematografic atat de cunoscut, chiar daca formula este populara.

Se poate spune ca a privi cum moare un animal precum un caine poate fi mai emotionant si mai macabru pentru spectatori decat a privi cum moare o persoana. Oamenii sunt atat de dezgustati de moartea cainilor in filme incat exista chiar si un site web numit doesthedogdie.com, unde publicul poate verifica daca exista cruzime fata de animale sau o scena cu moartea unui caine intr-un film. Am adunat, de asemenea, o mana de filme cu caini grozave in care cateii sai reusesc sa supravietuiasca filmului, pentru confortul tau.

Conceptul de Caine a pornit totusi de la moartea unui caine. Channing Tatum a fost inspirat sa exploreze relatia dintre om si caine atunci cand mixul sau pitbull-Catahoula Lulu a decedat in 2018. Actorul isi petrecuse timpul cu catelul alaturi de el inca de cand era un pui de sase saptamani.

Caine poate prezenta un catelus numit tot Lulu, dar nu este autobiografic. Filmul este despre un militar Ranger (Tatum) care trebuie sa se ocupe de inmormantarea cainelui unui fost coleg soldat. in film, trei caini belgieni Malinois, Lana, Britta si Zuza, au lucrat alaturi de Channing Tatum pentru a da viata acestui film de calatorie placuta.

Comedia a primit recenzii pozitive in general din partea criticilor, inclusiv din partea lui Mike Reyes de la CinemaBlend, care a acordat filmului 3,5 stele din 5 in recenzia noastra si a impartasit ca filmul are un „farmec usor” care va lasa publicul amuzat. Caine se deschide impotriva adaptarii unui joc video, care este pe cale sa castige weekendul in fata debutului regizoral al lui Channing Tatum.

Dog ruleaza acum in cinematografe. Afla ce alte filme din 2022 urmeaza aici pe CinemaBlend, indiferent daca urmatoarea ta calatorie este in cinematografe sau pe canapea.

Similar Posts