Channing Tatum vorbeste despre dragostea pentru "D" si despre cum s-a simtit dupa ce The Lost City a renuntat la el

Channing Tatum vorbeste despre dragostea pentru „D” si despre cum s-a simtit dupa ce The Lost City a renuntat la el

Un titlu ca The Lost City of D pare a fi o trimitere perfecta la romanele de dragoste/aventura si, in plus, are un nume foarte amuzant. Cu toate acestea, undeva pe parcurs, Paramount a fost convinsa ca trebuie sa renunte la „D”, modificand astfel titlul in cel mai conservator Orasul pierdut. Cu siguranta vor fi unii care au ganduri despre aceasta mica, dar totusi dezamagitoare schimbare, iar starul Channing Tatum este unul dintre ei.

in timp ce isi promova cel mai recent film Dog, Tatum a luat parte la un interviu cu Variety care a aprofundat inspiratia actorului in spatele debutului sau regizoral. Bineinteles, alaturi de detaliile fine despre realizarea acelui film, s-au amestecat detalii despre viitoarea comedie romantica de aventuri cu Sandra Bullock. impreuna cu discutiile despre ca marea scena nud pe care a filmat-o cu acele lipitori urate (dar, din fericire, false), Channing Tatum a recunoscut ca i-a placut „D.”

Mi-as fi dorit sa nu fi renuntat la „D”, Tu nu renunti niciodata la „D”.

„Niciodata nu renunti la ‘D’.” Daca a existat vreodata o zicala care trebuia sa fie comemorata pe suveniruri autorizate de Channing Tatum sau cel putin un meme, este aceea de acolo. Desigur, ajuta si faptul ca face parte din farmecul inerent al barbatului atunci cand vine vorba de promovarea unui film precum The Lost City; care va fi intotdeauna legat de „D”, si niciun cameo comic din partea lui Brad Pitt nu va schimba asta.

Ca sa fim corecti, ar fi putut exista o ingrijorare in randul directorilor Paramount cu privire la faptul ca titlul original ar putea fi confundat sau nu cu cel al filmului original de pe Amazon The Lost City of Z. si acesta a fost o aventura in jungla, dar o poveste mai serioasa, in care au jucat Charlie Hunnam, Robert Pattinson si Tom Holland. S-ar putea sa vi se para cam exagerat, dar, hei, intr-o lume in care Hotel Artemis poate fi confundat cu Casa cu un ceas in peretiorice este un joc corect.

in cele din urma, publicul spectator va trebui sa decida daca Orasul pierdut este un titlu mai bun pentru film. Ce modalitate mai buna de a testa aceasta dezbatere decat sa participam inca o data la trailerul hilar al filmului, pastrand in acelasi timp o intrebare bine in minte: Acest film arata ca ar trebui sa renunte la „D”?

Poate ca da, cu suficiente impingeri si cu o cursa infernala la box office, The Lost City poate gasi din nou acel „D” pe care Channing Tatum il apreciaza atat de mult. O varianta alternativa ar putea fi comercializata ca continand „mai mult D decat poti suporta”, ceea ce ar functiona in continuare, deoarece romanul de dragoste actual al Sandrei Bullock din universul filmului poarta inca titlul original. Daca Edge of Tomorrow si Pasarile de prada: si fantastica emancipare a unei Harley Quinn pot risca sa schimbe titlul, de ce sa nu aruncam zarurile pentru acest potential castigator?

Nu conteaza cum preferati sa-i spuneti, The Lost City isi croieste drum in cinematografe, cu parul in vant si muschii la vedere, pe 25 martie. intre timp, il puteti vedea pe Channing Tatum in debutul sau in co-regie cu Dog, care va fi lansat in acest weekend. Acestea nu sunt singurele capcane din povesti care se indreapta spre cinematografe in 2022, iar lista noastra de filme viitoare este harta pentru a gasi comori la cinematograful local.

Similar Posts