Channing Tatum spune ca nu este sanatos sa intri in forma in "Magic Mike

Channing Tatum spune ca nu este sanatos sa intri in forma in „Magic Mike

Fanii sunt entuziasmati de viitorul Magic Mike film, dar starul principal Channing Tatum nu este prea incantat de antrenamentele riguroase si de schimbarile de stil de viata la care va fi supus pentru a fi in forma maxima pentru rol.

Tatum, care a jucat rolul lui Michael „Magic Mike” Lane in filmele anterioare, Magic Mike si Magic Mike XXL se va intoarce in rolul stripperului masculin pentru o continuare de trei episoade, intitulata Ultimul dans al lui Magic Mike. Actorul a dezvaluit pe The Kelly Clarkson Show ca a fost ezitant in privinta unui al treilea film, deoarece ar trebui sa lucreze mult pentru ca trupul sau sa se potriveasca rolului.

„Acesta ar putea fi motivul pentru care nu am vrut sa fac un al treilea, pentru ca trebuie sa arat asa, a spus actorul”, referindu-se la o fotografie cu Tatum in Land din filmul anterior. Iata interviul mai jos:

El a vorbit despre fluctuatiile sale de greutate cand era mai tanar:

Era mult mai mult cand eram mai tanar, dar acum nu mai pot sa o dau jos la fel de usor, asa ca acum fluctuez doar vreo 15 kilograme, dar inainte fluctuam vreo 30.

Cand a fost intrebat daca nu face exercitii fizice in mod regulat sau daca are legatura cu o alimentatie buna, Tatum a spus urmatoarele:

Este greu, chiar daca faci exercitii fizice, sa fii intr-o asemenea forma. ‘Ei bine’ nu este nici macar – nu este nici macar sanatos. Trebuie sa te infometezi. Nu cred ca atunci cand esti atat de slab, este de fapt sanatos pentru tine. Este slujba mea cu norma intreaga si abia reusesc sa o fac. Daca te antrenezi de doua ori pe zi, trebuie sa mananci complet corect la o anumita ora.

Originalul Magic Mike a fost lansat in 2012 cu recenzii pozitive si a fost un succes de box office. Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello, Riley Keough, Cody Horn, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias si Olivia Munn au completat distributia.

Continuarea: „The sequel”, Magic Mike XXL s-a dovedit a fi, de asemenea, un succes critic si comercial. in timp ce McConaughey si Pettyfer nu s-au mai intors, Amber Heard, Donald Glover si Jada Pinkett Smith au fost distribuiti. Gregory Jacobs a fost ales sa regizeze filmul, in timp ce Soderbergh a ramas in continuare editor si director de imagine. McConaughey si-a exprimat, de asemenea, interesul de a reveni pentru cel de-al treilea film.

Se pare ca Tatum trebuie sa fi facut deja acest antrenament epuizant, deoarece se pare ca filmul a inceput filmarile. Ultimul dans al lui Magic Mike va fi distribuit de Warner. Bros, iar Steven Soderbergh va reveni in calitate de regizor. Premiera va avea loc exclusiv la HBO Max.

Similar Posts