Channing Tatum numeste Magic Mike 3 "Super Bowl-ul filmelor cu stripteuze"

Channing Tatum numeste Magic Mike 3 „Super Bowl-ul filmelor cu stripteuze”, impartasind noi detalii

Cand fanii au aflat ca Magic Mike 3 a primit unda verde, au simtit deja ca un vis devenit realitate. Acum ca filmul este in productie, exista si mai multe motive pentru a fi entuziasmati de mult-asteptatul threequel. Chiar daca nu exista prea multe detalii despre ceea ce ne putem astepta sa vedem, Channing Tatum a oferit un indiciu ucigator – ca va fi „Super Bowl” al filmelor cu stripteuze.

Au trecut aproape sapte ani de cand Magic Mike XXL a ajuns in cinematografe – si, in cea mai mare parte a acestui timp, multi au presupus ca a fost ultima data cand il vor vedea pe Mike Lane in toata splendoarea sa. Dar apoi, la sfarsitul anului trecut, Channing Tatum a anuntat ca Magic Mike 3 a fost in lucru, de data aceasta ca film HBO Max. Comentariile sale recente despre Jimmy Kimmel Live! ajuta la clarificarea motivului pentru care filmul se va realiza:

Nu eram sigur daca vreau sa fac un al treilea film. Mi-am zis: ‘Am cam facut multe in primele doua filme. … Am zis: ‘Uite, voi face un al treilea film daca putem face unul dintre cele doua lucruri’. Unu, am vrut sa fac Super Bowl-ul filmelor cu stripteuze. in primele filme, a trebuit sa ramanem sinceri fata de ceea ce este acea lume, iar dansul nu este chiar atat de cool in lume, si am fortat putin lucrurile. Dar chiar vreau sa am profesionisti, cele mai bune dansatoare din lume, care sa se dea in spectacolul asta.

Nu cu mult timp in urma, Channing Tatum a respins ideea unei continuari. El a spus ca vrea ca serialul HBO Max in cautarea lui Magic Mike sa fie urmatorul pas in calatoria narativa a seriei. Asa ca faptul ca a schimbat viteza trebuie sa insemne ca au ceva foarte special in maneca. Comparatia cu cel mai mare eveniment sportiv din America nu ajuta cu siguranta la gestionarea asteptarilor.

Daca ati urmarit primele doua filme pentru comedia ireverentioasa si secventele de dans deseori ciudate, s-ar putea ca acest film sa fie o mica dezamagire. Glumeam – este greu sa nu o faci sa fii entuziasmat de ideea ca urmatorul film din serie sa ridice totul la un nivel superior. si se pare ca, pe langa coregrafia intensa, au planuri pentru o alta intorsatura narativa:

si in al doilea rand, am vrut sa am un personaj central feminin foarte puternic. … S-ar putea sa danseze un pic.

Cine va fi mai exact acest personaj feminin puternic? Nu au existat prea multe vesti despre distributia pentru Magic Mike 3 pana acum, in afara de faptul ca se stie din timp ca Joe Manganiello este probabil exclus, iar Channing Tatum nu a putut confirma daca Matthew McConaughey isi va relua rolul. Sandra Bullock a facut gluma (sau „gluma”?) ca Channing Tatum a vrut sa o aduca la bord pentru ultimul episod. Adica, aparitia castigatoarei premiului Oscar s-ar potrivi cu siguranta calificarilor unui moment cinematografic asemanator cu cel de la Super Bowl.

Din moment ce Magic Mike 3 se afla in prezent in productie, speram ca vom primi vesti despre ce – si pe cine – sa ne asteptam sa mai vedem. intre timp, ar fi o idee buna sa va asigurati ca aveti un abonament HBO Max inainte de lansare.

Similar Posts